Kepez AK Parti’yle şahlanacak

Büyük bir coşku, büyük bir heyecanla Kepezlilerin yoğun ilgi gösterdiği, miting havasında geçen program; açılış konuşmalarından sonra Belediye Başkan Adayı Alper Altınok’un projelerini anlatması ve ardından da belediye ve il genel meclis üyelerini tanıtmasıyla gerçekleşti.

Kepez AK Parti’yle şahlanacak

Büyük bir coşku, büyük bir heyecanla Kepezlilerin yoğun ilgi gösterdiği, miting havasında geçen program; açılış konuşmalarından sonra Belediye Başkan Adayı Alper Altınok’un projelerini anlatması ve ardından da belediye ve il genel meclis üyelerini tanıtmasıyla gerçekleşti.

11 Mart 2019 Pazartesi 18:12
Kepez AK Parti’yle şahlanacak

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu; AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Çanakkale Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün, AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık, Cumhur İttifakı AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Ayhan Gider, AK Parti teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla birlikte AK Parti Kepez Aday ve Proje Tanıtım Programı’na katıldılar. Açılış konuşmalarında sahneye çıkan İskenderoğlu; “Hem Çanakkale’nin hem de Kepez’in bu dönem aklanacağına inanıyoruz. Kepez, Türkiye’nin en büyük beldesi, en güzel beldesi. Belki bir çok ilçeden daha büyük bir belde. Kepez, gönlü büyük ve gönlü güzel insanların yaşadığı yerdir. Liyakatiyle, her şeyiyle Alper Başkanımızı Kepezli hemşerilerimize hediye ettik. İnanıyorum ki Kepezli hemşerilerim, dünden bugüne gayret, samimiyet ve tevazû ile kendilerinden hiç kopmayan Alper Başkanımızın yanında olacaklardır. Biz, bugüne kadar İsmail Başkanla yol yürürken Kepez'i, Çanakkale’den hiç ayrı görmedik. İsmail Başkan’a teşekkür etmek istiyorum. Çok emeği vardır. Kepez’de, Kepez’in kentleşmesinde çok emeği vardır. Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Ömer Faruk Başkan’a da çok teşekkür ediyorum. Bizim kapımıza gelen herkese, biz bu memleketin hizmetkârıyız dedik. Ancak Ömer Faruk Başkanımızın dışında CHP’den çok fazla belediye başkanı bu memleket için bizden bir şey istemedi. İsteyen de istemeyen de sağ olsun var olsun. Çünkü Çanakkale, Kepez hepimizin sevdası” dedi.

AK Parti gönüllere belediyecilik ile girdi

“Kepez’i Çanakkale’den ayırmadık. Kepez Meydanı’nda, SGK binamız, Devlet ve Diş Hastanelerimiz, Huzurevimiz, Tıp Fakültesi hastanemiz, bina tadilatından sonra burada nefes olacak Diş Hekimliği Fakültemiz, bütün bunlar Kepez içindir” diyen İskenderoğlu; “Biz bunları birlikte yapmaya, yerel ile merkezî hükümetin aynı heyecanla birlik içerisinde hizmet etmesini istiyoruz. Kepez’in hak ettiği yere gelmesini istiyoruz. Onun için sağlıkta, turizmde ve tarımda da  bir üniversite kenti olan Çanakkalemizi sizlerin desteği ve onayları ile taçlandırmak istiyoruz. AK Parti demek belediyecilik demek. 1994’te Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile gönül belediyeciliği başladı. Aslında AK Parti gönüllere belediyecilik ile girdi. AK Partinin kuruluşunun temel taşıdır belediyecilik. İstanbul’da bir şey değişti, Türkiye’de her şey değişti. Çamura, çöpe, çevre kirliliğine, akmayan sulara işte o zaman dur denildi. Biz 15 Temmuz’da yanımızda olanı, Gezi’de karşımızda olanları da bu ülkeye hizmet edeni, yerli ve milli olanı da asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Biz bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan sevdasını kimseye unutturmadık, unutturmayacağız. Biz, 24 Haziran sonrasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin güçlenmesi için 12 belde ve 12 ilçe belediyesinin tamamına talibiz. Biz, sizden 24 Haziran’da destek istedik. Onay istedik. Şimdi belediye başkan adaylarımıza destek istiyoruz. Bu partide üye olmak, bu partide görev almak çok büyük onur. Kadın Kollarımıza teşekkür ediyorum. Zamanlarından, derslerinden fedakârlık yapıp çalışan genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum.  Bu davaya omuz verdiniz. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son 10 günde 4500 eve çat kapı yapmışlar. 1585 evde ev sohbeti yapmışlar. İyi ki varsınız, iyi ki beraber yol yürüyoruz. Biz inanıyoruz ki kadınlar isterlerse her şeyi başarırlar. Bu ülkenin geleceği için, milletimizin istiklali için, çocuklarımızın geleceği için çalışırsak Alper Başkanımız 1 Nisan’da Belediye Başkanınız olur.” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleKepezAkparti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol