Öz’den miting değerlendirmesi

CHP Çanakkale Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bülent Öz, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Hakkari mitingini değerlendirdi.

Öz’den miting değerlendirmesi

CHP Çanakkale Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bülent Öz, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Hakkari mitingini değerlendirdi.

12 Mayıs 2018 Cumartesi 15:05
Öz’den miting değerlendirmesi

CHP Çanakkale Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bülent Öz, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Hakkari’de gerçekleştirdiği miting öncesi Hakkari’ye gitti. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Anıtkabir ziyaretine eşlik eden CHP’li Kurmay Bülent Öz, Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Ankara Milletvekili Necati Yılmaz ve CHP Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya ile birlikte miting öncesi hazırlıkların tamamlanması için uçakla Yüksekova’ya ulaştılar. Hakkari Yüksekova yolunda, zap suyu üzerindeki Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının yaptığı Gençlik Köprüsü üzerinde hatıra fotoğrafı çektiren CHP’li Bülent Öz, CHP Hakkari İl Başkanlığına gelerek İl Örgütüyle birlikte toplantı gerçekleştirdi. Miting alanında hazırlıkları yerinde takip eden, bir yandan da temaslarını sürdüren ve Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere birçok STK ve Odaları ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin mitingi için çağrı yaptıklarını ifade eden CHP’li Bülent Öz; “Hakkari'de Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce'nin gerçekleştireceği miting öncesi esnaflarımızı bir bir ziyaret ettik ve Hakkari’li vatandaşlarımızı Mitingimize davet ettik. Yoğun ilgiyle karşılandığımız Hakkari'de demokrasi kazanacak, Türkiye'm Kazanacak dedik ve Muharrem İnce bir partinin değil 80 milyon vatandaşımızın Cumhurbaşkanı olacak. Hakkari'den Edirne'ye, Rize'den Antalya'ya yani doğudan batıya kuzeyden güneye Türkiye’nin dört bir yanında, vatandaşlarımızın tamamını kucaklayacak ve yanında olacak. Çünkü vatandaşlarımız huzur, güven ve demokrasi istiyor. Bunu tahsis edecek olan Sosyal Demokrasi yönetim anlayışıdır” dedi.

“Türkiye’m kazanacak”

Bir yandan şehir merkezinde vatandaşları ziyaret etmeyi ihmal etmeyen ve kısa sürede hazırlıkları tamamlayan CHP’li Bülent Öz, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi karşıladı ve miting alanında toplanan Hakkari’li vatandaşlarla birlikte coşkusuyla gerçekleştirilen mitingi takip etti. Muharrem İnce’nin Hakkari mitingi sonrası, seçim otobüsüyle Trabzon’a gelen CHP’li Bülent Öz, Muharrem İnce’nin sivil toplum örgütleri ve basınla bir araya geldiği kahvaltı programına katıldı ve sonrasında Rize’ye geçerek mitingde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin yanında oldu. Hakkari ve Rize mitingleri hakkında bilgi veren CHP’li Bülent Öz; “Hakkari’de ve Rize’de Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Muharrem İnce büyük bir coşkuyla karşılandı ve Tek Davam Türkiye diyen Muharrem İnce ile birlikte binlerce yurttaşımızın katılımıyla miting gerçekleştirildi. Türkiye’nin demokrasiye özgünlüğe ihtiyacı var, kazanan vatandaşımız olacak, Türkiye’m Kazanacak. Muharrem İnce, hak hukuk, adalet ve huzur ortamını tahsis edecek” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Chp
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol