Şehit ve Gazi Ailelerinden CHP’ye sert açıklama

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen Uz, CHP’nin düzenlediği adalet yürüyüşüne değinerek, şehitlikte içki içilmesiyle ilgili sert açıklamada bulundu.

Şehit ve Gazi Ailelerinden CHP’ye sert açıklama

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen Uz, CHP’nin düzenlediği adalet yürüyüşüne değinerek, şehitlikte içki içilmesiyle ilgili sert açıklamada bulundu.

27 Ağustos 2017 Pazar 15:33
Şehit ve Gazi Ailelerinden CHP’ye sert açıklama

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen Uz, “Vatanımız Tarihimiz boyunca iç ve dış düşmanlarımıza karşı ihanetler yaşamış hainliklerle karşılaşmıştır, bu ihanetleri yakın zamanda da 15 Temmuzda da yaşamış aziz ve kahraman vatanımız ülkemizin birlik ve beraberliği bu ihanete dur demiş Vatanımızın Birlik ve beraberliği sağlanmıştır. İhanet şebekelerinin bir benzeri de Mit tırlarıyla devam etmiş ardından bir milletvekilinin devletimizin sırlarını fetö terör örgütüyle kol kola girip ifşa etmesi ardından hapisse atılmasını protesto etme safsatasıyla Ankara’dan başlayan İstanbul’da son bulan adalet yürüyüşü gerçekleştirilmiştir bu yürüyüş ülkemizde tüm Şehit ve Gazi Camiamızı derinden üzmüştür yürüyüşe destek veren katkı sunan örgütlere baktığımızda Vatanımıza Bayrağımıza Kurşun sıkan terör örgütleriyle kol kola girilerek devam edilmiş ve İstanbul’a ulaşılmıştır.” dedi.

Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen Uz, açıklamasında “Yaşanan İhanetler Hainlikler yetmezmiş gibi ülkemizin milli mücadelemizin dönüm noktası olan Şehitler diyarımızda Çanakkale’mizde Adına adalet kurultayı denen kurultay tertip edilmiş bu kurultayda Şehit Aileleri İçin Adalet Paneli düşünülmüş ve şehit ailelerimizden öğretmenler Necmettin Yılmaz ve Aybüke Yalçın ile, Eren Bülbül’ün, helikopter kazasında şehit olan Yarbay Songül Yakut’un aileleri davet edilmiş ailelerimizden katılım gösterilmemiştir. Şehit ve Gazi Ailelerimiz ve camiamız için 2004 yılından itibaren Devletimiz son yıllarda tüm şehit ailelerimize, gazilerimize tüm camiamızı mutlu eden şehitlerimizin geride kalan yetimlerine sahip çıkan birlik ve beraberliği sağlayan birçok kanunlar çıkarmış şehit ailelerimiz kucaklamış, şefkatli devlet elini tüm camiamıza uzatmış mağduriyetlerini gidermiş ve bu kanun çalışmaları da halen devam etmektedir, Şehit ailelerimizin haklarını konuşacak yer adalet çadırları ve yürüyüşleri değildir. Kim ve kimlerden oluştuğu bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından masaya yatırılıp konuşulacak kadar ucuz ve basit değildir. Yüce Türk devletimiz o kadar büyük ve yücedir ki şehit ve gazi ailelerimizi bir an olsun yalnız bırakmamıştır ve bırakmayacaktır.” diye konuştu.

Şehitlikteki içki içilmesiyle ilgilide sert dille eleştiren Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen Uz, “Şehitler diyarımızda düzenlenen bu kirli ittifaklar yetmezmiş gibi şehitler diyarımızda şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış olan bu topraklarda 250 bin şehidimizin kanının yer aldığı kutsal topraklarda şehitlerimizin kemiklerini sızlatan CHP parti kurmayları ve temsilcilerine ait İçki Ve Alkol Alemi fotoğrafları tarafımıza ulaşmıştır bu yapılan vicdansızlık camiamızda kin ve öfkeye sebep olmuştur. Türkiye Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfı olarak diyoruz ki fetö ile kol kola girenler, pkk terörist cenazelerine katılanlar, hapishaneler de pkk seviciliği yapanlar, şehitliklerde içki içenler, pkk Seçim barajını aştı diye Çanakkale’de Şükür Pilavı dağıtanlar ne yerelde ne genelde Şehitlerimize gazilerimize sahip çıkmayanlar, hassasiyet göstermeyenler şehit ve gazi ailelerimiz için adalet arayamazlar.” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol