Turan, “Brezilya dizilerini aratmıyor”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Biga Hamdibey İrtibat Bürosu açılışına katıldı. 

Turan, “Brezilya dizilerini aratmıyor”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Biga Hamdibey İrtibat Bürosu açılışına katıldı. 

28 Şubat 2019 Perşembe 16:16
Turan, “Brezilya dizilerini aratmıyor”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Julide İskenderoğlu’nu Biga’da yoğun bir kalabalık karşıladı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Biga Hamdibey seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmada, 90 yıl önce kurulan CHP’nin hikayesinin Brezilya dizilerini aratmadığını ifade etti. Allah’ın çalışana verdiğini, üretene verdiğini aktaran Turan konuşmasında; “Bakın Şimdi AK Parti’nin Cumhur İttifakı’nın çalışma tarzına her gün bir yerlerdeyiz belediye adaylarımızla ekiplerimizle beraber.  Cumhurbaşkanımız bugün 22’nci mitingini yaptı sırf kampanyada. Bu arada yurt dışı programı yaptı, dışarıdan devlet başkanları ağırladı. Bakanlar kurulu, MİT toplantıları gibi devlet kurumlarının işlerini de yaptı. 22 miting. Soruyorum şimdi size sayın Kılıçdaroğlu kaç miting yaptı? Daha sefte yok. Neden? O mu aday olsun bu mu aday olsun. Parti meclisi istifa etsin mi? Etmesin mi? Şuan kavgaları bu. Brezilya dizilerinden farklı değiller. 90 yıllık partinin geleceği bu muydu? 90 yıllık partinin güya bu ülkeyi kurduğunu iddia eden partinin bu Brezilya tarzı dizileri tarzı bir iddia mıydı?  Bu adamlara bırakın ülke teslimini, bırakın belediye teslimini  bir apartman yönetimi vermemek lazım. Bir 23 Nisan’da koltuk vermemek lazım. Bunlara bu emanet verilemez. O yüzden herkes aynaya baksın. CHP’ye oy vermiş olabilirsiniz. Son seçimlerde İyi partiye oy vermiş olabilirsiniz, ama ne olur hizmete, bekaya bir kez daha dikkat ederek oyunuzu tartın. CHP’nin eski CHP ile alakası yok. Ben sayın Baykal zamanında vekillik yaptım. Bırakın Atatürk’ü, Baykal zamanında ki CHP ile alakası yok bu adamların. Önceden bir araya gelirdik tartışırdık, konuşurduk. Bam başka bir parti oldu. Bam başka vekiller, yönetimler oldu. Hiçbir enerji ortaya koyacak güçleri, motivasyonları yok. HDP’nin kulu kölesi oldular. O yüzden CHP’li kardeşlerimiz dikkat etsinler oy verirken. Aynı şekilde İyi partili kardeşlerim. Seversiniz sevmezsiniz İyi parti bir proje partisi. Sayın Erdoğan’ın zayıflaması için, Türkiye’nin uluslar arası ortamda söz sahibi olmaması için bir iddia ortaya kondu. Erdoğan sız Türkiye istediler. Gezi, 17 Aralık, darbe girişimi oldu sürekli Erdoğan sız bir Türkiye istediler. Ama başaramadılar. Sonra sayın Bahçeli ile sayın Erdoğan’ı kavga ettirmek istediler. Ama sayın Bahçeli bu konuda devlet adamlığını ortaya koydu, milli politikalarda bir arada olacağız dedi. Terör konusu başta olmak üzere iktidarın devlet adına yaptığı bir çok işte yanında oldu. Baktılar ki Bahçeliyi kopartamayacaklar bu yürüyüşten, bu sefer ülkücü kardeşlerimizin oyunu CHP’ye götürmek için bir formülle iyi partiyi kurdular” dedi.

Karabiga’yı da aklayacağız

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Tanıtım-Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu ise Biga’nın, Hamdibey’in ayrı bir yeri olduğunu vurguladı. Cumhur İttifakının 15 Temmuz gecesinde kurulduğunu ve bir beka meselesi olduğunun altını çizen İskenderoğlu, “Bu birlikteliğin zorlama ile değil vatan, millet bayrak sevdalısı olan insanların darbe karşısında ortak duruşlarının bir sonucudur” dedi. “15 Temmuzda bayrağı eline alıp terör örgütlerine karşı duran, vatanına bayrağına sahip çıkan insanların kurduğu gönül birlikteliği, Cumhur ittifakı bu memlekete sahip çıktı” diyen İskenderoğlu; “Karabiga’da Biga’da önce emanetimizi geri alacağız, AK Parti hizmetlerinden maalesef istifade edememiş Karabiga’yı da aklayacağız. Yerel  yönetimlerde Biga için her alanda destek olmaya hazırız Belediyeciliğinin AK Parti’nin ve Cumhur ittifakının işidir. Biga 31 Mart için kararını vermiş. AK Parti ve Cumhur ittifakı gümbür gümbür geliyor. 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki istiklal için vatan ve bayrak için duruşlarınızdan dolayı Bigalı hemşerilerine teşekkür ediyorum. Kalkınma yerelde başlar. Hizmet etmek zaten bizim görevimiz. Bizler hizmet etmek ve gönül almaya geldik. Gönülden severseniz gönül kırmaz, gönülden hizmet edersiniz. Tarımda, sanayide, turizmde marka olan Biga’mızı inşallah belediyecilikte de marka şehir yapacağız. Kriz var dediler… 15 yıldır tüm projelerimiz, 1915 Çanakkale Köprümüz, Gıda OSB’miz tüm yatırımlarımız hızla devam ediyor. Tarım ve hayvancılık alanında desteklerimiz devam ediyor. Çiftçilerimize 1.3 milyar tarımsal desteğe, %50 mazot %40 gübre desteğimize devam ettik. Bülent Erdoğan Başkanımıza sahip çıkmanızı istiyoruz. 31 Mart seçimlerinden sonra Biga yeni bir Biga olacak inşallah. Ortak değerler için tüm teşkilatlarımızla birlikte kapı kapı dolaşıp destek isteyeceğiz ve Biga için Çanakkale için yeni bir dönem başlayacak” şeklinde konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleAkparti
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol