1.Amatör’de kader haftası

1.Amatör ligte hafta sonu kader maçları oynanacak.

1.Amatör’de kader haftası

1.Amatör ligte hafta sonu kader maçları oynanacak.

08 Mart 2018 Perşembe 09:30
1.Amatör’de kader haftası

Çanakkale 1.Amatör ligte hafta sonu play-off grubuna kalacak takımları belirleyecek karşılaşmalar oynanacak. Çardakspor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından geçen hafta oynanan karşılaşmalar sonunda Gökçeadaspor ve Barbarosspor’un play-off grubuna kalması kesinleşirken, play-off’a kalacak son iki takımın belirlenmesi için dört takım kıyasıya çekişiyor.

Saraycıkspor(24 puan), Yeşil Bayramiçspor(23 puan), Dümrekspor(23 puan) ve Tarımspor(23 puan) takımları hafta sonu oynayacakları karşılaşmalardan sonra diğer iki takım belli olacak. İl tertip kurulu müsabakaların önemi düşünerek tüm karşılaşmaları aynı gün ve aynı saate koyarken, play-off mücadelesi veren takımların birbirleri ile maçlarının olması lige ayrı bir heyecan katıyor.

Yirmi dört puanlı Saraycıkspor kendi gibi play-off mücadelesi veren yirmi üç puanlı Dümrekspor ile karşılaşırken, Yirmi üç puanlı Yeşil Bayramiçspor play-off grubuna kalabilmek için şampiyonluğu son haftalarda kaybeden Gökçeadaspor deplasmanından puan veya puanlarla dönemeye çalışacak. Birdiğer 23 puanlu Tarımspor ise kendi sahasında play-off grubuna kalmayı garantileyen Barbarosspor karşısında galibiyet almaya çalışacak.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol