ADASPOR KUPASINA KAVUŞTU

Adaspor süper amatör ligte şampiyonluk kupasını alarak Bölgesel lige merhaba dedi.

ADASPOR KUPASINA KAVUŞTU

Adaspor süper amatör ligte şampiyonluk kupasını alarak Bölgesel lige merhaba dedi.

10 Nisan 2018 Salı 08:59
ADASPOR KUPASINA KAVUŞTU

Çanakkale Süper Amatör ligte sezon başından buyana göstermiş olduğu yüksek performans ile ligi forse eden Biga Adaspor sezonun son karşılaşmasından sonra şampiyonluk kupasını alarak Bölgesel lige merhaba dedi.

Biga İlyas Bayram stadında düzenlenen görkemli kupa töreninden önce sezonun son karşılaşmasını oynayan kırmızı-beyazlı futbolcular müsabakanın bitiş düdüğü ile birlikte şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

Kupa seremonisinden önce konuklara hitaben konuşan Biga Adaspor kulüp başkanı Zeki Mutlu sezon başında koydukları hedefe ulaşmanın mutluluğunu taşıdıklarını, kendilerine sezon boyunca destek olan sponsor firmalara, futbolcuların ailelerine ve Adaspor’a gönül verenlere teşekkür etti. Mutlu konuşmasında Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın spor’a ve Adaspor’a katkılarının büyük olduğunu ifade ederken kendisine teşekkür etti.  Mutlu konuşmasının sonunda kendilerine ilk mağlubiyeti tattıran Karabiga Belediyespor’u tebrik ettiğini ifade etti.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ise yaptığı konuşmada Adaspor camiasının başarısından dolayı çok mutlu olduğunu, önümüzdeki sezon Biga’yı Bölgesel ligte Bigaspor ve Adaspor takımlarının temsil edeceğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. 

Konuşmaların ardından teknik heyet ve sporcuların sahaya davet edilmesinin ardından Adaspor takımına şampiyonluk kupası Biga Belediye Başkanı İsmail Işık tarafından takdim edildi.

Adaspor’u bu mutlu gününde Biga Belediye Başkanı İsmail Işık,Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Gençlik Hizmetleri spor il müdür vekili Sedat Bektaş, Çanakkale Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Firuz Erdil, Futbol il temsilcisi Hayrettin Acar, eski sporcular ve taraftarlar yalnız bırakmadılar.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Adaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol