Adaspor’mu ? Lapsekispor’mu

Süper amatör kümede iki şampiyonluk adayı karşı karşıya geliyor.

Adaspor’mu ? Lapsekispor’mu

Süper amatör kümede iki şampiyonluk adayı karşı karşıya geliyor.

10 Kasım 2017 Cuma 10:09
Adaspor’mu ? Lapsekispor’mu

Çanakkale süper amatör kümede sezona fırtına gibi başlayan ve oynadığı beş karşılaşmada puan kaybı yaşamayan Biga Adaspor ile transfer sezonun en hareketli takımlarından biri olmasına rağmen ligte puan kayıpları yaşayan Lapsekispor cumartesi günü Biga İlyas Bayram stadında karşı karşıya gelecekler.

Biga Adaspor transfer sezonuna en erken başlayan ve kadrosunu tecrübeli isimleri katan bir takım olarak sezon başı dikkatleri çekmiş ve lige fırtına gibi başlangıç yapmıştı. Sezonun ilk karşılaşmasında ligten çekilen Geyikli Belediyespor müsabakasından üç puan alan kırmızı-beyazlı takım, ikinci karşılaşmasında kendi sahasında grubun iddialı takımlarından Çanakkalespor’u 1-0 mağlup etti. Üçüncü hafta zorlu Yenicespor deplasmanından 1-0 galibiyetle dönen Adaspor, dördüncü hafta ise şampiyonluğun en büyük adaylarından Ezinespor’u kendi sahasında 3-1 gibi net skorla mağlup etti. Adaspor geçen hafta ise deplasmanda Bozcaadaspor’u gol düellosu şeklinde geçen bir karşılaşmadan sonra 4-3 mağlup etti.

Biga Adaspor oynadığı 5 karşılaşmada 15 puan toplayarak lider durumda bulunurken, kırmızı-beyazlı takım attığı 12 gole karşılık kendi kalesinde sadece 4 gol gördü. Adaspor kendi sahasında rakipleri karşısında zorlanmayan takım hüviyetinde, kendi sahasında oynadığı Çanakkalespor karşılaşmasını 1-0, Ezinespor müsabakasını ise 3-1’lik skorlarla kazandı.

Konuk takım Lapsekispor ise sezon başında bir çok futbolcuyu kadrosuna kattı. Adeta baştan takım yaratan Lapsekispor sezona sahasında aldığı Karabiga Belediyespor beraberliği ile başladı. İkinci hafta deplasmanda Geliboluspor ile berabere kalan kırmızı-siyahlı takım, üçüncü hafta ligteki ilk galibiyetini Kepezspor karşısında 1-0’lık sonuçla aldı. Dördüncü hafta Küçükkuyu Gençlerbirliği deplasmanından 4-1’lik farklı mağlubiyetle dönen Lapsekispor, son karşılaşmasında kendi sahasında Arslancaspor’u 4-1 mağlup etti.

Lapsekispor ligte oynadığı 5 karşılaşma sonunda 8 puanla altıncı  sırada yer alıyor. Kırmızı-Siyahlı takım ligte deplasmanda iki karşılaşma oynadı. Bu karşılaşmalarda Geliboluspor ile 1-1 berabere kalırken, Küçükkuyu Gençlerbirliğine 4-1 mağlup oldu. Lapsekispor ligte oynadığı beş karşılaşmada 7 gol atıp, kendi kalesinde 6 gol gördü.

Biga Adaspor ile Lapsekispor arasında oynanacak olan bu zorlu karşılaşma Cumartesi günü saat 13.00’te Biga İlyas Bayram stadında oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
LapsekisporAdaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol