Afacanlar’dan anlamlı etkinlik

Bigaspor Afacanlar Taraftar Grubu Tarafından düzenlenen Afrin Şehitlerine Mevlüt ve dua programı Bigaspor Tesislerinde yapıldı.

Afacanlar’dan anlamlı etkinlik

Bigaspor Afacanlar Taraftar Grubu Tarafından düzenlenen Afrin Şehitlerine Mevlüt ve dua programı Bigaspor Tesislerinde yapıldı.

13 Mart 2018 Salı 09:59
Afacanlar’dan anlamlı etkinlik

Afrinde sınır ötesi harekatta bulunan Mehmetçiklerimiz ve polislerimiz için mevlid düzenleyen Bigaspor Taraftar Grubu Afacanlar herkesin takdirini topladı.

Afacanlar adına açıklama yapan grup lideri Deniz Öztürk “ Bu gün takımımız haftayı bay olarak geçti. Bizde Afacanlar olarak Afrin’de şehit olan asker ve polislerimiz için mevlid okuttuk. Yine maç saatinde bu sefer askerlerimize ve polisimize şükran borcumuzu ödemek adına bu etkinliği düzenledik. Etkinlikte bizim yanımızda olan Kulüp yönetimimize teşekkür ederiz. Aziz şehitlerimizin ruhu Şaad mekanları cennet olsun” dedi

Okutulan mevlide Bigaspor Başkanı Mustafa Durak, As Başkan Arda Bozkurt, Tesisler Sorumlusu Tevfik Başarır, Alt Yapı Sorumlusu Erhan Baş, Doğanlar Yatırım Holding Başkan Yardımcısı ve Biga Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Bigaspor kulüp müdürü Semih Özmucur, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İlçe Sağlık Müdürü Kıvanç Işık,İyi Parti İlçe Başkanı Tamer Ergün, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldırım, Bigaspor Antrenörleri İbrahim Küçük ve Mesut Demir, Afacanlar Taraftar Grubu üyeleri, UltrAslan Biga, Genç Fenerliler üni, ÜniBjk, Bursaspor Taraftar Grubu, Göztepespor Taraftar Grubu ve çok sayıda vatandaş katıldı.Bigaspor tesislerinde yapılan mevlidin ardından katılanlara yemek ikramı yapıldı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Bigaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol