Alp “Yatırımlar devam edecek”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp yaptığı basın toplantısında yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Alp “Yatırımlar devam edecek”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp yaptığı basın toplantısında yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

26 Eylül 2018 Çarşamba 10:06

Çanakkale’nin en çalışkan bürokratları arasında gösterilen Çanakkale Gençlik ve Spor il müdürü Aziz Sinan Alp basın mensupları ile sabah kahvaltısında buluştu.  Alp basın mensuplarına tamamlanan ve yapımı süren tesisler hakkında bilgiler verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Gençlik ve Spor Bakanlığınca kent genelinde başlatılan yatırımların sürdüğünü söyledi. Alp, toplantıda gazetecilere yaptığı açıklamada, ciddi bir koordinasyon içinde büyük efor harcayarak hizmet vermeye çalıştıklarını anlattı. Bir yılda 70'e yakın ulusal ve uluslararası etkinlik gerçekleştirmeye çalıştıkların belirten Aziz Sinan Alp, gençlik ve spor yatırımlarının Çanakkale'ye büyük katkı sunacağını kaydetti.

Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sedat Bektaş ise kentte yer alan spor tesisleri, sentetik statlar, spor salonları, yapımı devam eden yatırımlar, ihtiyaç duyulan yatırımlar, yıllara göre aktif branş ve sporcu sayıları, kentteki milli sporcu sayıları ve 2018 yılında Çanakkale'de gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası organizasyonlar hakkında sunum yaptı. Bektaş 2012 yılında bugüne özellikle bireysel sporcu artışı yaşandığını ve uluslararası turnuvalarda sporcuların çok başarılı olduklarını ifade etti.

Toplantıya, Muhasebeden Sorumlu Şube Müdürü Hayri Şahin, İdari Mali İşler Şube Müdürü Cüneyt Aksu, Gençlik Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Cihat Gündüz ve Okul Sporlarından Sorumlu Şube Müdürü İsmail Hakkı Şenel katıldı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 26.09.2018 11:02
Anahtar Kelimeler:
çanakkale
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol