Belediyespor kadrosunu güçlendirdi

Çanakkale Belediyespor dış transferde kadrosuna 8 yeni ismi kattı.

Belediyespor kadrosunu güçlendirdi

Çanakkale Belediyespor dış transferde kadrosuna 8 yeni ismi kattı.

19 Ağustos 2017 Cumartesi 13:22
Belediyespor kadrosunu güçlendirdi

Venüs Sultanlar Voleybol liginde mücadele eden Çanakkale Belediyespor kadrosunu 8 yeni isim ile güçlendirdi.

Belediyespor geçen sezonki kadrosundan Mia Jerkov, Jana Kulan, Ceren Kestirengöz, Buse Kayacan, Sinem Barut ve Beyza Arıcı ile yollarını ayırırken, geçen sezon kadroda yer alan Seda Arısoy, Gözde Dal İlgi, Ceren Çınar, Şule Yetimoğlu, Hande Şahbaz ve Elif Uzcan ile yeniden anlaşmaya vardı.

Boğaz ekibi dış transferde ise şu isimlerle anlaşmaya vardı.

Jelena Alajbeg: 27 yaşında 1.85 boyunda olan Jelena Alajbeg Hırvat Milli takımında da oynuyor. Smaçör ve pasör çaprazı olarak görev yapabiliyor.

Megan Courtney: 24 yaşında 1.85 boyunda olan Courntney Polanya’nın Impel Wroclaw takımından transfer edildi. Smaçör olarak oyunuyor.

Maren Brinker: 1986 doğumlu oyuncu 1.84 boyunda Almanya'nın Schweriner takımından transfer edildi. Smaçör olarak görev yapıyor.

Ayça Naz İhtiyaroğlu: 1984 doğumlu olan Ayça Naz geçen sezon Trabzon İdmanocağı formasını giydi. Yeşilyurt, Galatasaray, Fenerbahçe, Ankaragücü, Ereğli Belediyespor, Beşiktaş, Nilüfer Belediyespor formalarınıda giyen Ayça Naz libero olarak görev yapıyor.

İpek Soroğlu: 1985 Doğumlu olan İpek Soroğlu geçen sezon Bursa Büyükşehir Belediyespor takımında forma giydi. Orta oyuncu olarak görev yapıyor.

Janset Cemre Erkul: 1997 doğumlu olan Cemre geçen sezon Nilüfer Belediyespor takımında oynadı ve orta oyuncu olarak görev yapıyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol