Buyrun Yılın Derbisine

Çanakakle'de yılın derbisinde Bigaspor ile Yeni Çanspor pazar günü karşı karşıya

Buyrun Yılın Derbisine

Çanakakle'de yılın derbisinde Bigaspor ile Yeni Çanspor pazar günü karşı karşıya

27 Ocak 2018 Cumartesi 10:17
Buyrun Yılın Derbisine

Çanakkale derbisi diye adlandırılan Bigaspor-Yeni Çanspor karşılaşması Pazar günü oynanacak.

Spor Toto Bölgesel lig 12. Grupta hafta sonu yerel derbi heyecanı yaşanacak. Bigaspor ile Yeni Çanspor karşılaşması Pazar günü Biga İlyas Bayram stadında oynanacak.

İki takımın arasında bulunan ezeli rekabetten dolayı kentte Çanakkale derbisi diye adlandırılan karşılaşma öncesi Bigaspor oynadığı 14 karşılaşmada 7 galibiyet, 1 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Mavi-beyazlı takım oynadığı 14 karşılaşmada 17 gol atarken, kendi kalesinde 14 gol gördü. Bigaspor iç sahada başarılı sonuçlara imza atıyor. Mavi-Beyazlı takım iç sahada oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet almış durumda. Bigaspor iç sahada attığı 11 gole karşılık kendi kalesinde ise sadece 3 gol görmüş durumda. Bigaspor’un iç sahadaki en büyük kozu ise taraftarı olarak gözüküyor.

Konuk Yeni Çanspor ise ligte oynadığı 14 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyet almış durumda, kırmızı-beyazlı takım oynadığı 14 karşılaşmada 13 gol atıp, kendi kalesinde ise 20 gol gördü. Yeni Çanspor’un deplasmanda karnesi ise pek iç açıcı değil. Kırmızı-Beyazlı takım deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada 1 beraberlik alıp, 7 mağlubiyet aldı. Yeni Çanspor deplasmanda attığı 4 gole karşılık kendi kalesinde 14 gol gördü.

İki takımın kendi aralarında oynadıkları karşılaşmalarda kimin kazanacağını önceden kestirmek çok güç.  Bigaspor kazanıp üst sıralara tırmanışını devam ettirmek ve Yeni Çanspor ile arasındaki puan farkını açmak isterken, Yeni Çanspor ise deplasmanda kazanıp alt sıralardan kurtulmanın peşinde olacak.

Bu zorlu karşılaşma Pazar günü Biga İlyas Bayram stadında saat 14.00’te oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
BigasporYeni Çanspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol