Çanakkale Derbisi öncesinde Nefesler tutuldu

Çanakkale Derbisinde Yeni Çanspor ve Bigaspor Pazar günü karşı karşıya geliyor.

Çanakkale Derbisi öncesinde Nefesler tutuldu

Çanakkale Derbisinde Yeni Çanspor ve Bigaspor Pazar günü karşı karşıya geliyor.

07 Ekim 2017 Cumartesi 11:28
Çanakkale Derbisi öncesinde  Nefesler tutuldu

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 12.grupta mücadele eden Yeni Çanspor ve Bigaspor Pazar günü saat 15.00’de Çan İbrahim Bodur stadında karşı karşıya geliyor. Aralarındaki rekabetten dolayı Çanakkale Derbisi olarak adlandırılan, oynadıkları maçlarda skor’un öncesinde yaşananlarla ülke gündemine düşen derbi müsabakasında iki taraftan açıklamalar ise fair-play çerçevesinde olması sporseverleri sevindirdi.

Yeni Çanspor sezona kendi sahasında oynadığı Alemdağspor karşılaşması ile başladı. Çan’a iddialı şekilde gelen rakibini net skorla 2-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı takım, sezonun ikinci haftasında Çorlu deplasmanından 1-0 mağlup döndü. Oynadığı iki karşılaşma sonunda bir galibiyet, bir mağlubiyet ile topladığı 3 puanla ligte beşinci sırada yer alan Yeni Çanspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Bigaspor sezona deplasmanda oynadığı Lüleburgazspor karşılaşması ile başladı. Rakibini net skorla 2-0 mağlup eden Biga ekibi, ikinci haftada kendi saha ve seyircisi önünde Çerkezköy 1911 spor karşısında beklemediği bir mağlubiyet aldı. Bigaspor iki karşılaşma sonunda topladığı 3 puan ile ligte altıncı sırada yer alıyor.

Çan İbrahim Bodur stadında Pazar günü saat 15.00’te oynanacak olan karşılaşmada konuk Bigaspor’da geçen hafta kırmızı kart gören takım kaptanı Nizamettin cezası sebebi ile forma giyemeyecek.

Karşılaşma ilgili il güvenlik kurulu tarafından ciddi güvenlik önlemleri alınmış durumda. Bu kararlardan bir tanesi ise konuk Bigaspor taraftarının karşılaşma için tribünlere alınmayacağı şeklinde. Ayrıca karşılaşma öncesi ve esnasında da ev sahibi Yeni Çanspor taraftarları içinde sıkı tedbirler alınacak.

Karşılaşmayı Bursa Bölgesinden Veysel Karani Özkan yönetecek. Özkan’ın yardımcılıklarını ise Harun Günaydın ve Furkan Yaman yapacaklar. Müsabaka Çan İbrahim Bodur Stadında Pazar günü saat 15.00 te oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
BigasporYeni Çanspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol