Çardakspor Şampiyonluğu garantiledi

Çardakspor sezonun bitmesine iki hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Çardakspor Şampiyonluğu garantiledi

Çardakspor sezonun bitmesine iki hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

28 Şubat 2018 Çarşamba 09:23
Çardakspor Şampiyonluğu garantiledi

1.Amatör ligte normal sezonun bitmesine iki hafta kala lig lideri Çardakspor şampiyon olmayı garantiledi. Ligte en yakın rakibi Gökçeadaspor’un üç puan önünde olmasına rağmen bu hafta deplasmanda oynayacağı Gölcük Gençlikspor’un karşılaşmaya çıkmayacak olmasından dolayı üç puan olacak olan yeşil-siyahlı takım son hafta kendi sahasında oynayacağı Ayvacık Belediyespor karşılaşmasında mağlup olsa bile şampiyonluğunu ilan edecek. Gökçeadaspor ile puan eşitlenmesi halinde ikili averajda Ada ekibine üstünlük sağlayan Çardakspor birinci amatör ligte şampiyonluk ipini iki hafta önce göğüslemiş oldu.

Çardakspor bu haftaya kadar ligte oynadığı 16 karşılaşmada 11 galibiyet, 5 beraberlik alırken topladığı 38 puanla son iki haftaya lider durumda girdi.

Çardakspor başkanı Ahmet Öztürk yaptığı açıklamada çok zor geçen sezonda şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu olduklarını kendilerine her türlü desteği veren Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş başta olmak üzere herkese çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çardakspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol