ÇOMÜ Futbol Takımı Şampiyon Oldu

Antalya’da düzenlenen Üniversiteler arası 1.Lig Futbol Şampiyonasında Bartın Üniversitesini 2-0 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ni 4-0 Karabük Üniversitesi’ni 2-1 ve Ankara Üniversitesini 3-0 yenen ÇOMU futbol takımı Şampiyon olarak Çanakkale’ye döndü.

ÇOMÜ Futbol Takımı Şampiyon Oldu

Antalya’da düzenlenen Üniversiteler arası 1.Lig Futbol Şampiyonasında Bartın Üniversitesini 2-0 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ni 4-0 Karabük Üniversitesi’ni 2-1 ve Ankara Üniversitesini 3-0 yenen ÇOMU futbol takımı Şampiyon olarak Çanakkale’ye döndü.

28 Mart 2018 Çarşamba 09:26
ÇOMÜ Futbol Takımı Şampiyon Oldu

Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi futbol kafilesi turnuvadan bir gün önce 18 Mart 2018 günü Çanakkale Deniz Zaferinin 103.yılı münasebetiyle Türkiye Süper Lig futbol kulüplerinden Aytemiz Alanyaspor’un onur konuğu olarak Alanya’da oynanan Göztepespor müsabakasını izledi. 

Müsabakanın sonunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi mezunu, Göztepespor Teknik Direktörü Tamer Tuna ve oyuncuları üniversite oyuncuları bir araya gelerek 18 Mart Deniz Zaferini kutladılar. 

Göztepespor Teknik Direktörü Tamer Tuna verdiği özel röportajda “Çanakkale zaferini ve şehitlerimizi yâd ettikten sonra, kendisinin de ÇOMÜ sıralarından geçtiğini, okulunun ona kattığı değerler olduğunu, halen hocalarından akademik anlamda faydalandığını dile getirerek, başta rektörüm olmak üzere tüm üniversiteme selamlar” dedi.

Çanakkale’de tek UEFA A ELİT Lisanslı Teknik Sorumlu olan Rektörlük Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Okutman Deniz Ünver ile Psikolojik Performans Uzmanı ve Futbol Antrenörü  Doç. Dr. İlhan Adiloğulları tarafından özenle seçilerek, Çorum Belediyespor, Tokatspor, Bigaspor, Biga Adaspor, Çanakkalespor, Yenicespor, Kepezspor’da forma giyen önemli oyunculardan oluşturulan Ünniversite takımı , üniversiteler arası 1.Lig Futbol Şampiyonasında Bartın Üniversitesini 2-0 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ni 4-0 Karabük Üniversitesini 2-1, Ankara Üniversitesini 3-0 yenerek şampiyon oldu.

Teknik Sorumlu Deniz Ünver, Antalya’da basına yaptığı açıklama’da ÇOMÜ olarak futbolda düşüş yaşayan Çanakkale futboluna katkı yapmaktan gurur duyduklarını dile getirdi. Deniz Ünver açıklamasının devamında,  diğer üniversitelere ve şehirlerine baktığınız zaman çok önemli takımlara ve oyunculara sahip olduğunu göreceksiniz, bu üniversitelerin arasında, üstelik 1.ligde şampiyon olmak ve oynadığı tüm müsabakalarda oyuncularımızın kart görmeden ve ceza almadan müsabakaları tamamlamak, ayrıca gurur vericidir, büyük bir başarıdır ve bunun gerçekleşmesini sağlayan üniversite yönetimine ve futbolcu grubuna saygı duyulmalıdır, dedi.  Doç Dr. İlhan Adiloğulları ile birlikte senelerdir birçok profesyonel futbolcu ve kulüp yöneticileri ile görüşerek oyuncuları özel yetenek Branş sınavları ile üniversitemiz bünyesine kazandırdık. Bunun sayesinde Futbolda ve Futsalda son 4 yılda 3 şampiyonluk bir 3.lük kazandık.

Ayrıca, Antalya seyahatimizde sadece yarışmaya gelmediğimiz ortadadır. Geçen sene Antalyasporlu Eto’o ve Rıza Çalımbay’ın davet ettiği gibi, bu yılda  süper lig takımlarından Alanyaspor ve Göztepespor ile  A milli takımın davetlisi olarak etkinliklere katıldık. Bu organizasyonlarda ileride öğretmen ve antrenör olacak olan öğrencilerimizin bilgisi de  görgüsü de  artıyor. Bir çoğu için mükemmel bir eğitim ve deneyim oluyor. Üniversite olarak kendi tarzımızı, felsefemizi ve farkımızı ortaya koyuyoruz. Prof. Dr. Yücel ACER başta olmak üzere yönetimimiz Antalya’da olduğumuz sürece takımı devamlı arayarak kontrol etti ve destek verdiler. Başarının gerçek mimarı Rektörlüğümüzdür, dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
ComuFutbol
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol