EFSANE AMATÖR LİGE DÜŞTÜ

Türk futbol tarihinin önemli kulüplerinden biri olan Çanakkale Dardanelspor amatör lige düştü.

EFSANE AMATÖR LİGE DÜŞTÜ

Türk futbol tarihinin önemli kulüplerinden biri olan Çanakkale Dardanelspor amatör lige düştü.

01 Mayıs 2018 Salı 08:57
EFSANE AMATÖR LİGE DÜŞTÜ

Spor Toto 3.lig 1.grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor deplasmanda oynadığı Yeni Altındağ Belediyespor karşılaşmasını 3-1 kaybederek sezonun bitimine bir hafta kala ligte kalma şansını tamamen kaybetti.

Tarihinde süper lig, spor toto 1.lig ve bir çok profosyonel lig olan Kırmızı-Beyazlı kulüp tarihinde ilk defa amatör lige düştü. Yıllarca Türk futbol’una sayısız futbolcu armağan eden liglerde şampiyonluklar yaşan Çanakkale Dardanelspor artık yeni sezonda Bölgesel Amatör ligte mücadele edecek.

Halen Galatasaray kaptanlığını yapan Selçuk İnan, Fenerbahçe kaptanlığını yapan Mehmet Topal, yine üç büyüklerde forma giymiş Hasan Kabze, Gökhan Zan, Tolga Seyhan, Okan Koç gibi futbolcuların yanı sıra süper ligte forma giymiş Fevzi Elmas, Mehmet Çoğum, Mehmet Yılmaz, Yasir Elmacı, İlkem Özkaynak, Bayram Toysal, Aytekin Viduşlu, Levenet Kayatekin, Ufuk Ateş, Erman Özgür hep Çanakkale Dardanelspor patenti ile anılan oyuncular olarak tarihe geçen isimler oldular.

Türkiye profosyonel liglerine yüzlerce oyuncu kazandıran Kırmızı-Beyazlı kulübün son yıllarda yaşadığı çöküş kenti üzüntüye boğarken, bundan sonra izleyeceği yo ise kentte merakla bekleniyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Dardanelspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol