Geliboluspor:2 Adaspor:3

Adaspor zorlu deplasmandan da üç puan çıkardı.

Geliboluspor:2 Adaspor:3

Adaspor zorlu deplasmandan da üç puan çıkardı.

20 Kasım 2017 Pazartesi 10:35
Geliboluspor:2  Adaspor:3

Süper Amatör ligte lider Biga Adaspor durdurulamıyor. Sezon başından bu yana oynadığı tüm maçlarını kazanan Adaspor son olarak kendisi gibi zirve mücadelesi veren Geliboluspor’u deplasmanda müsabakanın uzatma dakikalarında Mustafa Demir’in attığı golle 3-2 mağlup etti.

Gelibolu Mehmetçik sahasında oynanan karşılaşmaya iki takım taraftarlarıda ilgi gösterirken, müsabaka baştan sona heyecan içinde geçti. Karşılaşmanın 22. Dakikasında Furkan konuk Adaspor’u 1-0 öne geçirirken, devre bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında futbolseverler futbola ve gole adeta doydular. Müsabakanın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi Geliboluspor 54. Dakikada Simay ile skoru 1-1 yaparken, bu golden hemen bir dakika sonra Muhammed Bal ev sahibi Geliboluspor’u 2-1 öne geçiren isim oldu. 61. Dakikada Adaspor Muhammed Demir ile skoru 2-2 yaparken, bu dakikadan sonra iki takımda skoru değiştirmek için ellerinden geleni yaptılar. Müsabakanın beraberlikle sonuçlanacağı düşünülürken uzatma dakikalarında kazanılan Adaspor’un kazandığı köşe vuruşu için topun başına tecrübeli futbolcu Mustafa Demir geçti. Mustafa Demir’in kullandığı köşe vuruşunda top direk ağlarla buluşunca konuk takım karşılaşmada 3-2 öne geçen taraf oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmazken müsabaka konuk takım Biga Adaspor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Biga Adaspor aldığı bu galibiyetle puanını 21 yaparak liderliğini devam ettirirken, ev sahibi Geliboluspor ise 11 puanda kaldı ve beşinci sırada yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
AdasporGeliboluspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol