Kaptan Gemisini Yürüttü

Gökçeadaspor’un tecrübeli takım kaptanı Emre Can Akın sezonu değerlendirdi.

Kaptan Gemisini Yürüttü

Gökçeadaspor’un tecrübeli takım kaptanı Emre Can Akın sezonu değerlendirdi.

04 Nisan 2018 Çarşamba 10:53
Kaptan Gemisini Yürüttü

Çanakkale 1.Amatör lig play-off şampiyonu Gökçeadaspor’un başarılı takım kaptanı Emre Can Akın sezon boyunca göstermiş olduğu performansın yanı sıra, hırsı ve arkadaşlarının kenetlenmesinde büyük rol oynarken sezon sonu elde edilen başarıda pay sahibi olanların başında geldi.

Tecrübeli takım kaptanı bu sezondan önce geçen sezondan bahsederken, 2016-2017 sezonunda bahsederken, sezon başında önemli oyuncularımızı Lapseki, Ezine gibi takımlara göndermiştik ve gerçekten zor bir lig yarışına katılmıştık. Ligin ilk yarısını sadece üç puanla kapatabildik. Üzerine imkansızlıklardan dolayı bir maça gidememiş -3 puana düşmüştük. Devre arasında Üniversiteden arkadaşım olan Ali Erdem Atış hocamla ve ardından Ahmet Taşpınar hocamızla anlaştık. Bu arada takviyeler yaparak kadromuzu güçlendirerek ikili averajla ligte kalabildik.

2017-2018 sezonu öncesinde giden arkadaşlarımızı geri çağırdık ve birbirimize söz verdik. Önce inanacağız, sonra başaracağız dedik. Fakat işler yine yolunda gitmiyordu, sanki şampiyon olmamızı istemeyenler vardı. Sezon başında kazandığımız Tarımspor karşılaşmasını kazanmamıza rağmen hükmen yenilgi ile karşılaştık. Bu müsabaka bizi daha da kenetledi. Her şey yolunda giderken Dümrekspor ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmada saldırıya uğradık. Rakip takımdan altı oyuncu kırmızı kart gördü. Raporlar doğrultusunda bu müsabakada rakibimiz ile birlikte bizde hükmen mağlup sayıldık. Artık Çanakkale spor camiasında istenmeyen takım olduğumuza inanmaya başlamıştık. Fakat her şeyin bizim elimizde olduğunu biliyorduk. Sadece rakip ile değil dış faktörlerle mücadele etmek zorunda kaldık. Biz karakterli bir takım olduğumuzu Ligin son karşılaşmasında Yeşil Bayramiçspor’u kendi sahamızda yenerek gösterdik. Play-off ilk karşılaşmasında  ilk defa ceza sahası dışında aldatmaya yönelik hareketten ikinci sarı kartı gösteren bir hakem gördük. Sonrası malum müthiş final müsabakası karşılaşmanın son sekiz dakikasına mağlup girmemize rağmen tribünlerde bizi desteklemeye gelen tüm ada halkının müthiş tezahüratları bizim maçtan kopmamamızı sağladı. Nitekim önce uzatmaya götürdük ardından penaltılar sonunda şampiyonluğa uzandık. Play-off karşılaşmalarında müsabakalar penaltılara gittiğinde biliyorduk ki bizim bir efsanemiz vardı. Oda tecrübeli kalecimiz Gökhan Küçüközen’idi hepimiz orta sahada toplanmış kalecimizin kurtarışlarını izliyorduk ve müthiş sonu hep birlikte yaşadık. Bir şehir inanmıştı ve şampiyonluk kazanılmıştı.  

Anahtar Kelimeler:
Gökçeadaspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol