Karabiga:1 Adaspor:2

Karabiga Belediye Gençlikspor kaçırdı, Adaspor noktayı koydu

Karabiga:1 Adaspor:2

Karabiga Belediye Gençlikspor kaçırdı, Adaspor noktayı koydu

17 Aralık 2017 Pazar 00:25
Karabiga:1  Adaspor:2

Süper amatör ligte zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada lider Adaspor deplasmanda Karabiga Belediyesi Gençlikspor’u 2-1 yenerek ben bu sezonu çok erken bitireceğim dedi.

Karabiga sahasında oynanan karşılaşma rüzgar altında oynanırken, müsabakaya sporseverler büyük ilgi gösterdiler. Özellikle müsabakanın ikinci yarısında ev sahibi Karabiga Belediyesi Gençlikspor üç pozisyonda imkansızı başardı. Ev sahibi takım üç pozisyonda boş kale yerine topu auta yollamayı başardı.

Müsabakanın 8. Dakikasında gelişen Adaspor atağında Mustafa Demir mükemmel vurdu ve karşılaşmada konuk takım 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 28. Dakikasında Kenan skoru 1-1 yaparken devre bu skorla sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısında ev sahibi takım baskısını arttırırken, konuk takım Adaspor tecrübeli ayaklarınla kontra ataklarla gol bulmaya çalıştı. İkinci yarının başlarında gelişen Karabiga Belediyesi Gençlikspor atağında inanılmaz bir gol kaçtı. Oğuz Kaya’nın vuruşunda top üst direkten geri dökerken, top Kenan’ın önünde kaldı. Tecrübeli futbol topu boş kaleye yuvarlamak yerine auta atarken ev sahibi takım mutlak bir golden oldu. 62. Dakikada Adaspor Furkan ile skoru 2-1 yaparken, golden sonra bir önceki pozisyonda faul olduğu gerekçesi ile Karabiga Belediyesi Gençlikspor’lu futbolcular uzun süre müsabaka hakemine itirazlarda bulundular. Bu itirazlar sonucunda ev sahibi takımdan Oğuz kırmızı kart ile oyun dışında kalan isim oldu. Müsabakanın sonlarına doğru baskısını arttıran ev sahibi takım son bölümde mutlak iki gol pozisyonundan yararlanmazken karşılaşma 2-1 konuk Adaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

FOTO: AYHAN AKKAYA/BİGA

Son Güncelleme: 17.12.2017 19:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol