Kentin sesine kulak verin

Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğünde uzun zamandan beri bilmeceye dönen il müdürü atamasına kent tepki koydu.

Kentin sesine kulak verin

Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğünde uzun zamandan beri bilmeceye dönen il müdürü atamasına kent tepki koydu.

18 Ağustos 2017 Cuma 17:37
Kentin sesine kulak verin

Çanakkale’de özellikle spor camiasında uzun süreden beri konuşulan tek konu Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü kim olacak oldu. Çanakkale spor’una gerek tesis, gerekse bireysel anlamada büyük hizmetleri olan Nuammer Uslu’nun İzmir Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğüne tayin olmasından sonra boşta kalan Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü koltuğuna Çanakkale halkı bu kentin yetiştirmiş olduğu isimlerden birinin getirilmesinde ısrarcı.

Özellikle uzun yıllardan buyana Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü bünyesinde şube müdürü olarak görev yapan Doktor Firuz Erdil isminde tüm kent adeta birleşmiş durumda. Spor camiası uzun yıllardır aynı görevde olan, yapılan bir çok işte emeği olan aynı zamanda kentin tabanından gelen doktor Firuz Erdil konusunda ısrar ediyor. Spor camiasının bu ısrarına Çanakkale halkıda destek veriyor. Kentte çok sevilen, bir çok sosyal aktivitede önemli roller üstlenen Firuz Erdil isminde tüm kent birleşmiş durumda.

Artık siyasilerin Çanakkale halkının sesine kulak vermesi gerekiyor. Şu anda kentte konuların başında gelen bir diğer konu ise Siyasiler halkın sesine mi kulak veriyor. Yoksa kendi bildiklerini mi okuyor. Halkın bu konuda da ortak görüşü bu sefer siyasilerin Çanakkale halkının sesine kulak vereceği yönünde, Özellikle Ak parti Çanakkale milletvekilleri Bülent Turan ve Ayhan Gider’e Çanakkale halkının ortak mesajı “SESİMİZE KULAK VERİN” yönünde, iki başarılı milletvekilinin ise halkın sesine kulak vereceği ve en kısa zamanda Çanakkale halkını, spor camiasını mutlu edecek müjdeyi verecekleri yönünde bilgiler geliyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 18.08.2017 17:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol