Oynanacak 5 maç, Alınacak 15 puan var

Çanakkale Dardanelspor son beş haftaya girildiğinde umudunu yüksek tutmak istiyor.

Oynanacak 5 maç, Alınacak 15 puan var

Çanakkale Dardanelspor son beş haftaya girildiğinde umudunu yüksek tutmak istiyor.

05 Nisan 2018 Perşembe 09:50
Oynanacak 5 maç, Alınacak 15 puan var

Spor Toto 3.lig 1. Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor son beş haftaya girildiğinde umudunu yüksek tutmak istiyor. Kendi sahasında oynadığı son karşılaşmada kendisi gibi ligte kalma mücadelesi veren Orhangazi Belediyespor’a 2-0 mağlup olan kırmızı-beyazlı takımda gözler oynanacak son beş karşılaşmaya çevrildi.

Ligte oynanacak son beş haftanın ardından Çanakkale Dardanelspor, Orhangazi Belediyespor, Bergama Belediyespor, 12 Bingölspor arasından üç takımın Bölgesel lige düşecek olması bundan sonraki haftalarda oynanacak her karşılaşmanın final, alınacak her puanın altın değerinde olduğu gerçeğini ortaya koyuyor.

Son beş haftaya girildiğinde maçlara bakıldığında Çanakkale Dardanelspor 23 puanla şu anda son sırada yer alıyor. Kırmızı-Beyazlı takım hafta sonu deplasmanda düşme hattının hemen üzerinde yer alan 32 puanlı Erzin Belediyespor ile karşılaşacak. Ardından kendi sahasında play-off’a kalma mücadelesi veren Düzcespor ile zorlu bir doksan dakikaya çıkacak olan Çanakkale Dardanelspor, hemen ardından belki de ligin final karşılaşmasına 12 Bingölspor ile deplasmanda çıkacak. Bu karşılaşma belki de iki takımında kaderini çizecek. Ardından yine deplasmanda ikinci devrenin flaş takımı Altındağ Belediyespor ile karşılaşcak olan Çanakkale Dardanelspor son hafta kendi sahasında Ofspor ile oynayacak.

Son beş haftaya girildiğinde oynanacak beş karşılaşmanın üç tanesinin play-off ve ligte kalma mücadelesi veren takımlarla oynanacak olması, özellikle Erzin Belediyespor ve 12 Bingölspor deplasmanlarında alınacak sonuçların kırmızı-beyazlı takımın kaderini belirleyecek gibi duruyor.

Kalan müsabakalar ne kadar zor olursa olsun Oynanacak olan beş karşılaşma ve alınacak olan 15 puanın olması camiasının ve gönül verenlerin umutlarının yükselmesine yol açıyor.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Dardanelspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol