Play-Off’lar Kepez sahasında

1.Amatör lig play-off yarı final karşılaşmaları Kepez sahasında oynanacak

Play-Off’lar Kepez sahasında

1.Amatör lig play-off yarı final karşılaşmaları Kepez sahasında oynanacak

15 Mart 2018 Perşembe 09:44
Play-Off’lar Kepez sahasında

Çanakkale 1. Amatör ligte Gökçeadaspor, Dümrekspor, Barbarosspor ve Tarımspor’un yer alacağı play-off grubu yarı final müsabakaları Kepez sahasında 24-25 Mart tarihlerinde oynanacak.

Amatör spor kulüpleri federasyonu binasında İl futbol temsilcisi Hayrettin Acar ile buluşan dört kulüp play-off’lar öncesinde bir toplantı gerçekleştirdi. İl futbol temsilcisi Hayrettin Acar yaptığı açıklamada her sene olduğu gibi bu senede play-off’ların tarafsız sahada oynanacağını sahanın tercihini ise kulüplere bıraktıklarını ifade ederken, İl futbol temsilciliği olarak Çan Hacı İbrahim Bodur Stadı, Biga İlyas Bayram stadı, Eceabat sahası ve Ezine sahasını kulüplere öneri olarak sunduklarını açıkladı.

Gökçeadspor, Dümrekspor, Barbarosspor ve Tarımspor temsilcileri kendi aralarında yaptıkları toplantıda saha konusunda ortak bir fikir beyan edemezken, Gökçeadaspor müsabakaların Eceabatta oynanmasını istediğini gerekçe olarak tarafsız saha tarifine uyan en uygun yerin Eceabat olduğunu kendilerinin Gökçeada gibi uzak bir adadan geldiklerini belirlenen diğer üç sahanın kendileri için çok uzak olduğunu ve diğer takımlara avantaj teşkil ettiğini, Eceabat sahasının ise her takıma daha yakın olduğunu ifade ederken, diğer üç takım ise Ezine stadında oynanmasını talep ettiler. Toplantı sırasında Gökçeadaspor’un talebinide değerlendiren üç takım temsilcileri ortaya Kepez sahası fikrini ortaya attılar. Kepez sahası dört takım tarafından da kabul görürken, Saha protokolüne Gökçeadaspor imza atmazken, Tarımspor, Barbarosspor ve Dümrekspor takımları müsabakaların Kepez sahasında oynanması protokolüne imza attılar.

Bu doğrultuda bu hafta sonu oynanması gerek play-off yarı final müsabakaları 18 Mart Deniz Zaferi dolayısı ile iptal edilirken, 24-25 Mart tarihlerinde Kepez sahasında oynanmasına karar verildi. Final müsabakasının nerede oynanacağına ise oynanacak olan yarı final müsabakaları sonrasında karar verilecek.

Play-off yarı final müsabakalarında eşleşmeler ise şöyle oldu;

GÖKÇEADASPOR-DÜMREKSPOR

BARBAROSSPOR-TARIMSPOR

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
AmatörOfPlay
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol