Şampiyon ÇTSO

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, 11 Kurum ve Kuruluşun yer aldığı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında tüm rakiplerini yenerek namağlup unvanı ile şampiyon oldu.

Şampiyon ÇTSO

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, 11 Kurum ve Kuruluşun yer aldığı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında tüm rakiplerini yenerek namağlup unvanı ile şampiyon oldu.

05 Nisan 2019 Cuma 16:48
Şampiyon ÇTSO

Çanakkale Barosu tarafından, Avukatlık Haftası kapsamında organize edilen Turnuvanın final maçında, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü Hasan Mevsuf Spor salonunda karşılaştı. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, Volkan Temiz, Meclis Katip Üye Kanber Koç, Meclis Üyesi Armağan Aydeğer, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt, ÇTSO çalışanları ve stajyerler ile oyuncu ve personelimizin ailelerinin yer aldığı maçta gülen taraf 3-0’lık skor ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Karma Voleybol Takımı oldu. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada; “Odamız adına maçlarda canla başla mücadele eden ÇTSO Karma Voleybol Takımımızı canı gönülden kutluyorum. Kurumlar Arası Karma Voleybol maçında centilmence mücadele eden tüm takımları buradan bir kez daha tebrik ediyorum. Organizasyon Kurumlar arsında iyi bir kaynaşma ve motivasyon oluşmasına sebep oldu. Bu vesile ile organizasyonu düzenleyen Çanakkale Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan nezdinde emeği geçen tüm Baro çalışanlarına da teşekkürlerimi iletiyor 5 Nisan Avukatlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Voleybol Takımımızı yalnız bırakmayarak her maçta kendilerine destek veren personelimizi ayrıca tebrik ediyorum. ÇTSO ailesi olarak mücadelemizi namağlup olarak şampiyonlukla taçlandırmak bizlere gurur verdi.” dedi. Semizoğlu, Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında emeği geçen herkese teşekkür etti.     

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol