SEN ZORU SEVERSİN DARDANEL

Çanakkale Dardanelspor ligte son altı haftaya girildiğinde umudunu kaybetmiyor.

SEN ZORU SEVERSİN DARDANEL

Çanakkale Dardanelspor ligte son altı haftaya girildiğinde umudunu kaybetmiyor.

30 Mart 2018 Cuma 09:55
SEN ZORU SEVERSİN DARDANEL

Çanakkale Dardanelspor bu sezon yer aldığı Spor Toto 3.lig 1. Grupta istediği sonuçları alamıyor. Kırmızı-Beyazlı kulüp son altı haftaya girildiğinde 23 puanla on yedinci sırada yer alırken, kulüp içerisindeki karmaşa, kadro dışıları taraftarları ve camiayı sevenleri karamsarlığa itsede herkes şunu iyi biliyorki Çanakkale Dardanelspor zorları seven bir kulüptür.

Şimdi herkes kentte eline almış kağıdı, kalemi hesaplar yapıyor. Son altı haftada kaç puan alınır, rakipler ne yapar her köşede bunlar konuşulmakta.

Spor’u yakından takip eden bir gazete olarak bizde diyoruz ki Çanakkale Dardanelspor zorları sever ve zoru başaracaktır. Fikstüre bakıldığında Çanakkale Dardanelspor’un iç sahada Orhangazi Belediyespor, Düzcespor ve Ofspor karşılaşmaları var, dış sahada ise Erzin Belediyespor, 12 Bingölspor ve Altındağ Belediyespor karşılaşmaları var. Rakiplerden önce kendi maçlarımıza bakacağız. Öncelikle bu hafta kendi sahasında oynayacağı Orhangazi karşılaşmasını mutlaka kazanması gerekir kırmızı-beyazlı takımın, bir sonraki iç saha karşılaşması play-off mücadelesi veren Düzcespor ve son hafta ise Ofspor ile olacak her şeyden önce Çanakkale Dardanelspor’ın iç sahada 9 puan çıkarmaktan başka çaresi yok. Çanakkale Dardanelspor’un Deplasman karnesi pek iç açıcı değil ve son altı haftada üç deplasman karşılaşması oynayacak. Bunlardan Erzin Belediyespor ve 12 Bingölspor direk rakiplerimizden gözüküyor mutlak bu deplasmanlardan puan çıkarmamız lazım.

Son olarak rakiplerin maçlarının da önemli olduğunu ama bizim mutlak olarak son altı karşılaşmadan 12 veya 13 puan çıkarmamız lazım. Baraj 35-36 puan gibi gözüküyor belki daha aşarıya düşebilir ama önce Çanakkale Dardanelspor kendi karşılaşmalarını kazanacak, daha sonra rakiplerinin kaybetmesini bekleyecek.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol