Tarımspor ve Dümrekspor güldü

1.Amatör ligte Tarımspor ve Dümrekspor play-off’a kalan son iki takım oldu.

Tarımspor ve Dümrekspor güldü

1.Amatör ligte Tarımspor ve Dümrekspor play-off’a kalan son iki takım oldu.

13 Mart 2018 Salı 10:05
Tarımspor ve Dümrekspor güldü

Çanakkale 1.Amatör ligin son haftası müthiş maçlara sahne oldu. Ligte Çardakspor şampiyon olurken, Evreşespor ve Gölcük Gençlikspor küme düşen takımlar oldu.

Play-off grubuna kalmayı garantileyen Gökçeadaspor ve Barbarosspor’dan sonra son hafta oynanan maçlardan sonra Tarımspor ve Dümrekspor’da play-off grubuna kalan takımlar oldular.

Son hafta oynanan çok önemli karşılaşmalarda Yeşil Bayramiçspor deplasmanda Gökçeadaspor’a 3-2 mağlup olarak play-off dışında kalırken, Tarımspor rakibi Barbarosspor’u 3-1 mağlup ederek play-off’a kaldı. Güğnün bir önemli karşılaşmasında paly-off’a kalmak için Saraycıkspor ve Dümrekspor takımları Kepez stadında karşı karşıya geldiler. Dümrekspor rakibi Saraycıkspor’u 3-1 mağlup ederek play-off grubuna kalan son takım oldu.

Müsabakaların sona ermesi ile birlikte play-off müsabakalarındaki eşleşmelerde belli oldu.Ligi ikinci bitiren Gökçeadaspor ligi beşinci bitiren Dümrekspor ile eşleşirken, Ligi üçüncü bitiren Barbarosspor ligi dördüncü bitiren Tarımspor ile eşleşti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol