Umutlar Son İki Haftada

Çanakkale Dardanelspor zorlu 12 Bingölspor deplasmanından bir puanla döndü.

Umutlar Son İki Haftada

Çanakkale Dardanelspor zorlu 12 Bingölspor deplasmanından bir puanla döndü.

24 Nisan 2018 Salı 09:43
Umutlar Son İki Haftada

Spor Toto 3.lig 1.grupta ligte kalma mücadelesi veren Çanakkale Dardanelspor kendisi gibi ligte kalma mücadelesi veren 12 Bingölspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Müsabaka öncesinde kadro dışı oyuncular ve cezalı oyuncuların çokluğu sebebi eksik kadro ile Bingöl’e giden Çanakkale Dardanelspor’da son haftalara girildiğinde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, ev sahibi 12 Bingölspor’da kendi sahasında oynayacağı karşılaşmayı kazanıp ligte kalma umutlarını son iki haftaya taşımak istedi.

Bingöl stadında oynanan karşılaşmanın genelinde ev sahibi 12 Bingölspor üstün oynarken, sezon başından buyana bir çok karşılaşmada kalesinde iyi karşılaşmalar çıkaran Çanakkale Dardanelspor kalecisi Cüneyt kalesinde adeta devleşerek ev sahibi takıma gol izni vermedi. İlk yarısının 0-0 sona erdiği karşılaşmanın ikinci devresinde de gol çıkmayınca müsabaka 0-0 sona erdi.

Sezonun son iki haftasına girildiğinde Çanakkale Dardanelspor’un ligte kalması için oynayacağı iki karşılaşmayı kazanmasıda yetmeyecek. Bergama Belediyespor’un iki karşılaşmadan bir puan çıkarması halinde Çanakkale Dardanelspor ligten düşen takımlardan biri olacak.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleDardanelspor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol