Yeşil-Beyazlar nefes kesecekler

1.Amatör ligte iki yeşil-beyaz takım hafta sonu sporseverlerin nefeslerini kesecekler.

Yeşil-Beyazlar nefes kesecekler

1.Amatör ligte iki yeşil-beyaz takım hafta sonu sporseverlerin nefeslerini kesecekler.

02 Mart 2018 Cuma 09:33
Yeşil-Beyazlar nefes kesecekler

Çanakkale 1. Amatör ligte zirvenin iki güçlü takımı Barbarosspor ve Gölçeadaspor Pazar günü Çanakkale 18 Mart stadı sentetik sahasında karşı karşıya gelecekler. Konuk takım Gökçeadaspor sezon başından beri kovaladığı şampiyonluğu kendi elleri ile en büyük rakibi Çardakspor’a kaptırırken, bunda en büyük etken ligte aldığı iki hükmen mağlubiyet oldu.

Ligin en genç takımlarından biri olan Barbarosspor bugüne kadar oynadığı 16 karşılaşmada 10 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet alırken, attığı 43 gole karşılık kendi kalesinde 26 gol gördü. Barbarospor ligte topladığı 32 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Konuk takım Gökçeadaspor ise lige şanssız bir başlangıç yaptı. Sezon başında deplasmanda oynadığı Tarımspor karşılaşmasında üç sezon futbol’a ara vermiş bir futbolcusunun geçmiş yıllardan cezası olduğu için bu karşılaşmada son dört dakikada oynatıp galip geldiği karşılaşmada rakip takımın itirazı sonucu sezona 3-0 hükmen mağlubiyetle başladı. Ligte oynadıkları 16 karşılaşmada 11 galibiyet, 3 beraberlik alan Gökçeadaspor ligte aldığı iki mağlubiyetide hükmen mağlubiyetten aldı. Gökçeadaspor ligte attığı 55 gole karşılık kendi kalesinde 23 gol gördü ve topladığı 35 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Barbarosspor ile Gökçeadaspor arasında oynanacak olan bu zorlu karşılaşma Pazar günü Çanakkale 18 Mart stadı sentetik sahasında saat 12.00’de oynanacak.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleYeşil-beyaz
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol