Muhteşem açılış (VİDEO)

Abiye sektörüne muhteşem bir giriş yapan ‘Sevda Çelebi’ açılışını gerçekleştirerek müşterileri ile buluştu.

Muhteşem açılış (VİDEO)

Abiye sektörüne muhteşem bir giriş yapan ‘Sevda Çelebi’ açılışını gerçekleştirerek müşterileri ile buluştu.

02 Şubat 2019 Cumartesi 17:08

Muhteşem bir açılış ile sektöre merhaba diyen ‘Sevda Çelebi Abiye Dünyası’ mağazasının açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Açılış öncesi sektörün lider ismi Kemal Çelebi mağazasının sahibi Kemal Bey, “ Biz 20 yıldır bu sektörde hizmet vermekteyiz. Bu mağazamıza eşimin adını vererek ‘Sevda Çelebi Abiye Dünyası’ olarak hizmete sunduk. 150 metrekarelik işletmemizden, büyük beden, küçük beden, özel gün ve geceler için ürünlerimiz, mezuniyet kıyafetlerimiz ile tamamı ithal kaliteli ürünleri Çanakkale halkının hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gün açılışını yaptığımız mağazamızda ki tüm abiyelerimiz Sevda Hanımın özel olarak seçtiği, ,İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde bulabileceğiniz ürünleri getirterek özel bir ürün yelpazesi oluşturdu. Çanakkale’mize hayırlı olsun” dedi.

Açılışta duygusal anlar yaşayan ‘Sevda Çelebi Abiye Dünyası’ nın işletmecisi Sevda Hanım; “Çanakkale’de farklı, şık, her bütçeye ve bedene uygun ürünlerimiz ile hizmet vermeye başladık.  Çanakkale halkına hayırlı olsun” diyerek duygularını paylaştı.

Okunan duanın ardından kurdele kesimi ile mağaza müşterilerine kapılarını açarken, oluşturulan organizasyon görülmeye değerdi.  Özel olarak seçilen ürünler mankenler tarafından sergilenirken, davetlilere pilav ikramında bulunuldu. Davul zurna ekibi eşliğinde tam bir şölen havasına bürünen açılış organizasyonu beğeni topladı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 03.02.2019 12:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol