AK Parti yakışır

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız ve yönetimi, Biga İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

AK Parti yakışır

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız ve yönetimi, Biga İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

23 Ocak 2019 Çarşamba 11:31
AK Parti yakışır

Geçtiğimiz gün Merkez, İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarını tanıtan AK Parti’de çalışmalar aralıksız sürüyor. AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık ve beraberindeki heyet, Ak Pati İl Teşkilatı ile Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkan Adayı Ahmet Elbi ve Gümüşçay Belediye Başkan Adayı Adnan Pastırmacıyı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız; “Biga Teşkilatımızla ve belediye başkan adaylarımızla bir araya geldik. Yerel seçime ilişkin istişarelerde bulunduk. Biga'ya da, Gümüşçay'a da, Karabiga'ya da hem hizmet hem de gönül belediyeciliği için AK Parti yakışır dedik. Ak Belediyeciliği her yere götürmek, hizmeti taşımak ve kalkınmaya hız vermek için var gücümüzle çalışmamız gerektiğini anlattık. Gece, gündüz demeden, çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmayan omuz bırakmadan çalışacağız ve derdimiz, sevdamız bu şehre hizmet etmek olduğunu anlatacağız” dedi. İstişare toplantısının ardından AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, Belediye Başkan adaylarına hediye takdim etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol