Warning: ob_start(): output handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/chedef/public_html/index.php on line 0
Atam Kreşte mezuniyet heyecanı

Atam Kreşte mezuniyet heyecanı

Çanakkale Belediyesi’nin 2016 yılında faaliyete başlattığı Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin minik öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.

Atam Kreşte mezuniyet heyecanı

Çanakkale Belediyesi’nin 2016 yılında faaliyete başlattığı Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin minik öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.

16 Haziran 2019 Pazar 18:13
Atam Kreşte mezuniyet heyecanı

Cevatpaşa Mahallesi'nde bulunan Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde 2016 yılı itibariyle eğitim-öğretime başlayan minikler, hem keyifli hem de eğitici bir üç yılın ardından mezuniyet sevinci yaşıyor. Kreş'in Güneş ve Dünya sınıflarından mezun olan yaklaşık 48 öğrenci, mezuniyet heyecanlarını öğretmenleri ve aileleri ile birlikte yaşadı. Çanakkale Belediyesi Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü İsmail Açar, "Bu sene farklı bir mutluluğu yaşıyoruz. Çünkü 2016 yılında 3 yaş itibari ile bizimle beraber başlayan çocuklarımız bu sene mezun oluyorlar. Onun ayrı mutluluğunu ve duygu yükünü taşımaktayız. Çanakkale Belediyesi olarak 2016 yılında Atam Kreş Cevatpaşa Şubemizle başladığımız serüvene, bu sene Barbaros mahallesinde açtığımız Atam Kreşimizle de devam ettik. Bu da bizim için ayrı bir mutluluk ve gurur verici. Çanakkale Belediyesi olarak emin adımlarla çocuklarımızın 3-6 yaş arası okul öncesi eğitimine çok önem vermekteyiz. Ekibime çok teşekkür ediyorum özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Mezun olacak çocuklarımıza eğitim hayatı boyunca başarılar dilerim" diyerek miniklerin heyecanına ortak oldu. Mezuniyet törenine katılan Belediye Başkanvekili Umut Karagöz ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle babaların bal kızları ve yakışıklı oğlanları demek istiyorum. Çünkü benim de 16 aylık bir kızım var. Şu anda yaşadığınız heyecanı muhtemelen iki veya üç yıl sonra ben de yaşayacağım. İnşallah çocuklarınızın daha iyi durumlara geldiğini, evlendiklerini, onların da çocukları olduğunu hepiniz görürsünüz. Tekrar kutluyorum hepinizi başarılar diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından Çanakkale Belediyesi Ata'm Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin minik öğrencilerine karneleri takdim edildi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol