Balkan başkanlığa aday

Abidos Travel’in sahibi İsmet Balkan, 20 Ocak tarihinde yapılacak olan Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği seçimlerinde Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Balkan başkanlığa aday

Abidos Travel’in sahibi İsmet Balkan, 20 Ocak tarihinde yapılacak olan Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği seçimlerinde Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

02 Ocak 2019 Çarşamba 17:46
Balkan başkanlığa aday

Çanakkale’de uzun yıllardır turizm sektörüne hizmet ettiğini, tüm bilgi ve tecrübelerini Çanakkale’ye sunmak istediğini belirten Abidos Travel’in sahibi İsmet Balkan; “Türk olmayı, birde Çanakkale gibi tarih yazmış topraklarda yaşamayı her zaman büyük bir ayrıcalık olarak gördüm. Sahip olduğumuz bu olağan üstü değerlere hizmet etmeyi her zaman bir borç bildim. Allah nasip kısmet ederse, 20 Ocak’ta yapılacak olan Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği Yönetim kurulu seçimlerinde, Çanakkale’mizin Turizmine hizmet etmek üzere yönetimim ile birlikte Başkan adayıyım. Bu yazı ile bu niyetimizi siz değerli üyelere ve kamuoyuna duyurmak istiyoruz. 33 yıldır Türk ve Çanakkale Turizm Sektörüne hizmet ediyorum, tüm bilgi ve tecrübelerimi sevdalısı olduğum ve çok büyük bir değer olarak kabul ettiğim hepimizin ortak değeri Çanakkale’mize sunmak istiyoruz” dedi.

Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği’ne başkan seçilmesi halinde yönetim kurulu olarak yapmak istedikleri hizmetleri paylaşan Balkan; “KISA VADELİ (İlk 6 ay), Çanakkale Bölgesi Turizm potansiyelini sosyal medya üzerinden tüm dünyaya tanıtacak, üyelerimiz, Yurt dışında Yaşayan Çanakkaleli ve Çanakkale sevdalılarının dernek ile iletişim halinde tutacak bir Sosyal Medya ağı ve WEB sitesi oluşturacağız. Çanakkale Turizm Tanıtma Derneği faaliyetlerine uygun bir yer satın alınacak, bu şekilde sürekli Kira ve Stopaj ödemekten kurtulacak. (Mevcut Başkan Sefer Göztepe’nin önerisi) Yurt Dışında yaşayan Çanakkaleliler tespit edilerek Çanakkale Turizm potansiyelinin tüm dünyada tanıtımı için iş birliği yapılacak. Ardından Turist Çekmeyi hedeflediğimiz ülkelerde fahri Çanakkale Turizm Derneği Elçileri tespit edilerek, fahri olarak Çanakkale Turizminin tanıtımına katkı sağlamaları sağlanacak. Turizm potansiyeli olan her ilçemizde uygun kişiler tespit edilerek fahri Turizm Derneği temsilcilikleri oluşturulacak. Özellikle Turizm Öğrencileri ve Turizm Emektarlarından oluşan TURİZM ETKİNLİK KLÜBÜ oluşturulacak. (Sn. Ahmet Kaşıkçı’nın önerisi)

ORTA VADELİ (İlk 1 Yıl)

Fuar tanıtımları Profesyonelce yapılacak, özellikle Çanakkale bölgesinin Turizm Çeşitliliği öne çıkarılacak. (Balık Turizmi, Dağcılık, Dalma gibi) Dernek bünyesinde turizm mutfağı adı altında Çalışma grupları oluşturularak, çalışmalar Profesyonelleştirilecek. Yurt İçi ve Yurt Dışında Çanakkale Turizm Tanıtım günleri düzenlenecek. Rehber, Alan Kılavuzu veya Kitap yazmış olan Üyelerimiz öne çıkartılarak Yurt İçi ve Yurt Dışında Şehitlik ve Truva temalı seminer vermeleri teşvik edilecek. Geleneksel olarak her Turizm Haftasında Çanakkale Turizm Tanıtımına katkı sağlamış 3 Çanakkale içinden, 3 Çanakkale dışından olmak üzere, Çanakkale Turizm Tanıtım Teşekkür Plaketi verilecek. Gelibolu Yarımadası, Truva ve Kazdağlarını kapsayan Sportif faaliyetler organize edilerek. (Örn. Uluslararası Triadlon Yarışması gibi)

UZUN VADELİ (3 Yıl)

Gezici araçlar hazırlanacak Yurt içi ve Yurt dışında Çanakkale Turizm tanıtımı yapılacak. Yurt Dışında ve Yurt içinde yaşayan Çanakkale sevdalılarını bir araya getireceğimiz düzenli, etkinlikler, Festivaller ve Törenler organize edilecek. Derneğimiz tescilli Uluslararası boyutta, Çanakkale Turizmine katkı sağlamak, Turizm sektörü ve Konaklama gelir seviyesini yükseltmek üzere Konya Seb’iArüs ve Alaçatı Ot Festivali benzeri Tören ve Festivaler düzenleyecek. Çanakkale Turizm Aktörleri ile işbirliği yapılarak tanıtım konusunda uzmanlaşacak” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleIsmet Balkan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol