Başkan Gökhan işadamlarıyla buluştu

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ederek kendisine ve yeni Yönetime başarılar diledi.

Başkan Gökhan işadamlarıyla buluştu

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ederek kendisine ve yeni Yönetime başarılar diledi.

18 Mayıs 2018 Cuma 18:43
Başkan Gökhan işadamlarıyla buluştu

Ziyaret sırasında Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Sayman Üye Özgür Ekşi ve Genel Sekreter Sema Sandal da hazır bulundular. Ziyarette konuşan Başkan Ülgür Gökhan; “Yeni seçilen Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerini canı gönülden tebrik ediyorum. Ben de aynı zamanda Odanın bir üyesiyim. Ticaret Sitesi ile ilgili çalışmalarınızı destekliyorum. Yabancılara konut satışı ile ilgili yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırım. Çanakkale’nin yatırımlar için cazip hale getirilmesi, teşvik sistemindeki yerinin değiştirilmesi ile ilgili görüşlerinize de katılıyorum” diyerek Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliğine seçilen Selçuk Semizoğlu’nu tebrik etti. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, üyeleri ile vardır. Şimdiye kadar ne istediysek, bundan sonra da ne istersek hepsi Çanakkale içindir, kamu yararı içindir. Biz demiyoruz Çanakkale’de dönüm dönüm araziler yabancılara satılsın, ama konut satılsın, işyeri satılsın diyoruz. Türkiye’nin diğer illerindeki koşullar Çanakkale’de de sağlansın diyoruz. Ticaret Sitesi de üyelerimizin talebidir ve büyük bir ihtiyaçtır. Bunlar çözülmeyecek meseleler değil. İnşallah birlik ve beraberlik ile çözeceğiz. Odamızın tüm projeleri iş dünyasının önünü açmak, Çanakkale ekonomisine ivme kazandırmak içindir.” dedi. Görüşmenin ardından ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a Oda’nın yayını olan Çanakkale Sofrası Yemek Kitabını hediye etti.

Gökhan’dan ÇASİAD’a ziyaret

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ÇASİAD'ı da ziyaret etti. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ÇASİAD'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı büyük bir nezaketle ağırladı. Ziyaret sırasında ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcısı Semih Toprak, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gürel, Z.Mert Öztürk, Fahri Karapınar ve A.Burak Kunt hazır bulundular. ÇASİAD'da Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Gökhan, Çanakkale'de ortak aklın eksikliğine vurgu yaptı. Bakan Gökhan; “Bu kentte ortak payda Çanakkale'dir. Ne yazık ki biz bu şehirde daha ortak aklı sağlayamadık. Ortak akıl sağlandığı takdirde çok kısa bir süre içerisinde gelişme hızımız artacaktır” dedi. Ziyarette, karşılıklı diyaloglarda fikir alış verişinin önemine değinildi. Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Başkanı Semih Başaran, ÇASİAD'ın çalışmaları ve projeleri hakkında Başkan Ülgür Gökhan'a bilgiler verdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çtso
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol