Başkan Semizoğlu’ndan tam destek

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, yeni istihdam seferberliğine tam destek verdi.

Başkan Semizoğlu’ndan tam destek

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, yeni istihdam seferberliğine tam destek verdi.

26 Şubat 2019 Salı 11:04
Başkan Semizoğlu’ndan tam destek

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen “İstihdam Seferberliği 2019” faaliyeti hakkında basın açıklamasında bulundu. Devletimizin 2019 yılı için hedeflediği 2,5 milyon istihdam hedefine ulaşmak için daha çok çalışacaklarını belirten Başkan Semizoğlu yaptığı açıklamada; “Çanakkale iş dünyası olarak ülkemizin, İstihdam Seferberliği 2019 hedeflerine katkı sağlamak için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği girişimleri ve ilgili Bakanlıklarımız tarafından son derece hızlı ve pratik adımlar atılması bizleri gelecek için daha fazla cesaretlendiriyor. Devletimizin Türk iş dünyasına sağladığı maddi ve manevi destekler yapılacak yatırımlar ve işbirliklerinde elimizi güçlendiriyor. KOBİ’lerimize sağlanan yeni kredi paketleri, istihdama sağlanan; Ücret, SGK, Vergi Desteği ve Kısa Çalışma Ödeneği avantajları ile SGK primlerini düzenli ödeyen işverenimize verilen ek indirimleri, ülke ekonomimizin gelişmesi ve kalıcı istihdamın arttırılması için önemli hamleler olarak değerlendiriyoruz. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortaya koyduğumuz vizyon ve stratejik planlar doğrultusunda; bölgemizin öncelikli sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlerimizi geliştirmek ve katma değeri yüksek ürünler üretmeleri amacıyla üyelerimize yeni projeler hazırlıyor, hayata geçiriyor ve mümkün olduğunca Devletimiz tarafından sağlana imkanlardan faydalanması için çalışıyoruz.” dedi. Ülkemizin bu darboğazdan üreterek çıkabileceğine inandığını ifade eden Semizoğlu, Devlet tarafından sağlanan teşvik ve desteklerin üretime yönelik artarak devam etmesi temennisinde bulunarak, “İstihdam Seferberliği 2019”a tam destek vereceklerini dile getirdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol