“Biz bu tesiste hayat buluyoruz”

Çanakkale Esenler Gençlik Spor Kulübü’nün yeni dönem lansmanı, Esenler Mahallesi’nde bulunan Adnan Menderes Sahası’nda gerçekleşti.

“Biz bu tesiste hayat buluyoruz”

Çanakkale Esenler Gençlik Spor Kulübü’nün yeni dönem lansmanı, Esenler Mahallesi’nde bulunan Adnan Menderes Sahası’nda gerçekleşti.

09 Şubat 2019 Cumartesi 17:22
“Biz bu tesiste hayat buluyoruz”

Çanakkale Esenler Gençlik Spor Kulübü’nün yeni dönem lansmanı Esenler Mahallesi’nde bulunan Adnan Menderes Sahası’nda gerçekleşti. Düzenlenen etkinliğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve partililer katıldı. Lansmanda konuşan Kulüp Başkanı Nihat Duman; “A takımı tanıtım toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Bin kilometrelik bir yolculuk bir adımla başlar. 4 yıl önce attığımız bu adım halen daha devam etmektedir. Bu süreçte inişler çıkışlar yaşadık ama yolumuza devam ediyoruz. Bir sahamız olmadığı için İMKB Lisesinin bahçesinde idman yapıyorduk. Bizim için en zor nokta tesisti. Talebimizi Belediye Başkanımıza ilettiğimizde haklısınız yapalım dedi. Bu tesis en kısa sürede yapıldı ve kulübümüzün hizmetine sunuldu. Bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Biz küçükte olsa bu tesiste hayat bulduk. Burası bizim oksijen ve yaşam kaynağımız” dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise; “Başkanımız anlattı burası bir vadi. Burada bir semt sahası talebi geldi. Oturan hemşerilerimiz gürültü olur mu tereddütü geçirdiler. Burası bir spor kulübü ve sportmence davranışlar olur. Bundan dolayı memnunum. Kulübe teşekkür ediyorum. Büyük saha sözümüz var. Büyük sahamızı 60 metrelik yolun sol tarafında spor tesisi yapacağız. Atletizm pistleriyle ve çeşitli aktivitelin olduğu bir tesis yapacağız. Spor kulübü açmak kolay değil, cesaretiniz için sizi kutluyorum. Gençlere yatırım yapmaya devam edeceğiz. Gençler için farklı projelerimiz var. Belediyemizin kulübe desteği devam edecek. Mühim olan kardeşlik ve dostluk devam etsin. Her şey başarı demek değildir. Mühim olan kardeşlik ve dostluktur” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol