ÇASİAD’ın onur konuğu Demirtaş

Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) 13 Mart tarihinde düzenlenecek olan ÇASİAD ile Gündem toplantısında Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı, ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ı ağırlayacak.

ÇASİAD’ın onur konuğu Demirtaş

Çanakkale Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) 13 Mart tarihinde düzenlenecek olan ÇASİAD ile Gündem toplantısında Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı, ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ı ağırlayacak.

04 Mart 2018 Pazar 11:28
ÇASİAD’ın onur konuğu Demirtaş

13 Mart Salı günü saat 16:00'da Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonunda gerçekleştirilecek söyleşiye Çanakkale iş dünyasını davet eden ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Akarsu; “ÇASİAD olarak Çanakkale İş Dünyasının tarafsız bir gözle bilgilendirilmesi, hızlı değişen global ve yerel konjektürde İş Dünyasının doğru pozisyonlar alması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda 2014 yılından buyana düzenlemeye devam ettiğimiz “ÇASİAD ile GÜNDEM” toplantılarında gerek yerel, gerek ulusal önemli konukları ağırlayarak Çanakkale kamuoyuna tarafsız bir bakış açısı ile bilgilendirmeyi amaçlıyoruz. Prof. Dr. Özgür Demirtaş ekonomi alanında son yıllarda yapmış olduğu tespitler, katıldığı sayısız ulusal program ve yayınları ile Türkiye gündeminde dikkatleri üzerine en fazla çeken ekonomistler arasında yer almaktadır. Prof. Demirtaş'ın son dönemlerde döviz kurları ve faizler, dünya ekonomisindeki gelişmeler ve gelecek senaryoları ile ilgili tespitleri ulusal medyada geniş yer almıştır. 13 Mart Salı günü saat 16:00'da Çanakkale Ticaret Borsası Konferans salonunda gerçekleştirilecek söyleşiye Çanakkale İş Dünyasını bekliyoruz” dedi. ÇASİAD'ın konuğu olarak “Teknoloji, Türkiye ve Dünya Ekonomisi” başlıklı söyleşinin onur konuğu Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sunumunda çarpıcı tespitlerini ve öngörülerini Çanakkale iş dünyası ile paylaşacak.

Prof. Dr. Demirtaş kimdir?

Prof. Dr. Demirtaş Baruch College City University of New York'ta 2003 yılında, Finans bölümü içerisinde ve 2004 yılında, İşletme Fakültesi içerisinde en iyi öğretim üyesi seçildi. 2005 yılında, tüm ana bilim dalları ve tüm fakülteler arasında en iyi öğretim üyesi seçilerek "Üstün Öğretim Madalyası'nı" Madison Square Garden'da aldı. 2010 yılında, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada ve İskoçya'da yapılan 1Milyon profesör için yapılan 10-Milyon'u aşkın öğrenci değerlendirmesi sonucunda, ilk 20 içerisinde gösterildi. 2012 yılında Marie Curie Araştırma Fonunu almaya hak kazandı. 100,000 Euro değerindeki Proje, AB tarafından, Türkiye genelinde, Ekonomi dalında kendi proje başvuru döneminde desteklenen tek proje oldu. Avrupa’nın krizden çıkışını ‘sağlam’ şirketlere borsa üzerinden para girişinde gören Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bu çalışmasıyla bir yıl içinde binlerce şirketi inceledi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Işadamlarıçasiad
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol