ÇASİAD’tan bir dizi ziyaret

ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

ÇASİAD’tan bir dizi ziyaret

ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

11 Mayıs 2018 Cuma 14:13
ÇASİAD’tan bir dizi ziyaret

ÇASİAD Üyesi Erhan Bektaş, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcısı Semih Toprak, Yönetim Kurulu Üyesi Z.Mert Öztürk ve Deniz Tennioğlu tarafından iş yerinde ziyaret edildi. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Erhan Bektaş'a ÇASİAD üyelik rozetini taktı. Başaran, Erhan Bektaş'a, bir ömür boyu sağlık ve mutluluk dileyerek, doğum gününü kutladı.

Başkan Mutan’a ziyaret

ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcısı Semih Toprak, Saymanı Orkun Yalman, Yönetim Kurulu Üyeleri; Z.Mert Öztürk ve Deniz Tennioğlu Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan'ı makamında ziyaret etti. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve ÇASİAD yeni Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber sıcak bir sohbetin yaşandığı ziyarette Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan Kepez'e yaptığı projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek, çeşitli görüş alışverişinde bulunuldu.

Öte yandan İYİ Parti İl Başkanı Eşref Varol ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ÇASİAD'ı ziyaret etti. Ziyarette ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran, Başkan Yardımcıları Mehmet Işık ve Semih Toprak, Genel Sekreteri Kerem Ünsal, Saymanı Orkun Yalman, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gürel, Mustafa K. Ertuğrul, Fahri Karapınar, Deniz Tennioğlu ve Burak Kunt hazır bulundular. İYİ Parti İl Başkanı Eşref Varol; geçtiğimiz günlerde ÇASİAD genel kurulunun ardından Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Semih Başaran'ı ve Yönetim Kurulunu tek tek tebrik ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran'da 24 Haziranda yapılacak genel seçimlerin Türkiye'miz için hayırlara vesile olmasını dileyerek, bu seçim sürecinde başarılar diledi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol