ÇTSO Esnaf Odasını ziyaret etti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığını ziyaret etti.

ÇTSO Esnaf Odasını ziyaret etti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığını ziyaret etti.

19 Temmuz 2018 Perşembe 16:59
ÇTSO Esnaf Odasını ziyaret etti

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Toprak ve Akın Yalman ile Genel Sekreter Sema Sandal'ın bulunduğu ziyarette Başkan Selçuk Semizoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan'ı tebrik ederek başarılar diledi.

Esnaf ve sanatkârların sorunlarının kendilerini de yakından ilgilendirdiğini belirten Selçuk Semizoğlu " Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Borsaları gibi Esnaf Odaları da kurulmaları yasa ile gerçekleştirilen kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşlarıdır. Devletin resmi muhatap aldığı kurumlardır. İş dünyasının resmi temsilcileri olarak, tacir ve sanayicimizin, esnafımızın sorunlarının çözümünde ortak hareketimiz güç birliğimiz de çok önemlidir. Üyelerimizin, tacir ve sanayicinin, esnafımızın sorunlarında senin üyen benim üyem demeden ortak hareket etmeliyiz. Nitekim Çanakkale Ticaret Sitesi konusunu çözmek için de sizlerle mutabakata böyle vardık. Otogarın sorunları üyelerimizin ortak sorunu. Şehrimize yakışır hale getirmek için bu konuda da birlikte hareket etmeliyiz. Ahilik kültürümüzün yaşatılması, kaybolmaya yüz tutan mesleklerde çırak, usta yetiştirilmesi, İlimizin ekonomik hayatına katkı sunması adına yapılacak her çalışmada biz ÇTSO olarak işbirliğine hazırız"

dedi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan da ziyaretten dolayı teşekkür ederek Başkan Semizoğlu'nun tüm söylediklerine katıldığını ifade etti ve " Camianın içinden biri olarak anlattıklarınıza yabancı değilim. İnşallah işbirliğimiz artarak devam edecek ve üyelerimiz için, Çanakkale’miz için daha iyisi ne ise yapmak için birlikte hareket edeceğiz, daha sık bir araya geleceğiz.  " dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çtso
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol