ÇTSO Meclisi toplandı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Aralık 2019 ayı olağan Meclis toplantısı ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirildi.

ÇTSO Meclisi toplandı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Aralık 2019 ayı olağan Meclis toplantısı ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirildi.

12 Aralık 2019 Perşembe 17:21
ÇTSO Meclisi toplandı

Meclis açılış konuşmasını yapan Meclis Başkan Yardımcısı Hayrettin Çetinkaya; “Ekonomik daralmalar beraberinde fırsatları da getirmekte, en azından işlerimize farklı bir bakış açısı ile yaklaşmamıza vesile olmaktadır. İşyerlerimizde uygulayacağımız verimlilik çalışmaları ile maliyetlerimizi düşürmeyi kurumsal yapımıza entegre etmek zorundayız. Bunu başaramazsak ne yaparsak yapalım ilerleme ve büyüme şansımız artık yok. Hizmet veya mal üretimi yapan firmalarımız ulusal veya uluslararası pazarlarda kendilerine alternatif pazarlar üretmek zorunda. Alternatif pazar üretemeyen ve sürekli monopol piyasalarda iş yapan firmalarımızın ne kadar büyük risk altında olduğunu hep beraber gördük ve yaşadık” dedi.

“Üyelerimiz, dış ticaret faaliyetleriyle ilgili odamızdan daha fazla faydalanmalı”

“Üyelerimizi özellikle uluslararası alternatif pazar araştırmalarında Odamız bünyesinde kurulan “Dış Ticaret ve İstihbarat” birimimizle görüşmesini öneriyorum. Bu birim, üyelerimizin dış ticaret konusunda tüm devlet destekleri ile dış ticaretle ilgili tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitede hizmet vermeye başladı” diyen Çetinkaya; “Bizler Çanakkale iş insanları olarak ileriye umutla bakmak ve alternatif çözümler üretmek zorundayız. Hepimiz iş yerlerimizde en az bir kişiyi istihdam ediyoruz. Sorumluluğumuz çok yükümüz fazla, ancak bizler zor durumlardan her zaman başarı ile çıkmayı bilmiş bir neslin torunlarıyız. Tek yapmamız gereken daha çok çalışmak, daha çok üretmektir. 2020 yılının ülkemize, ilimize ve tüm iş insanlarımıza huzur, mutluluk ve başarılar getirmesini temenni ediyor, verimli ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ise, ÇTSO’nun faaliyetleri ve çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 12.12.2019 17:22
Anahtar Kelimeler:
çtsoMeclisAralık 2019
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol