ÇTSO’ya ziyaretçi akını

Çanakkale Müftüsü Arif Gökçe ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

ÇTSO’ya ziyaretçi akını

Çanakkale Müftüsü Arif Gökçe ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

20 Eylül 2018 Perşembe 16:14
ÇTSO’ya ziyaretçi akını

Çanakkale Müftüsü Arif Gökçe, Anafartalar Camii İmamı Hüseyin Akcan, Tacettin Aslan Camii İmamı Yahya Çelik ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Çanakkale Müftüsü Arif Gökçe, Çanakkale’de manevi değerlere daha fazla önem verilmesi ve yeni nesillere aşılanması amacıyla gerçekleştirilecek her türlü faaliyete destek vermeye hazır olduklarını söyledi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy da Çanakkale Müftüsü Arif Gökçe ile İmam Hüseyin Akçan ve Yahya Çelik’e Türkiye’nin manevi başkenti Çanakkale’de maneviyatımıza değer katacak çalışmaların her zaman yanında olduklarını, din görevlilerinin de üzerine düşen sorumluluklarının görevlerini usulüne uygun yerine getirmelerinin gerektiğini belirterek ziyaret için kendilerine teşekkür etti. Çanakkale Müftüsü Arif Gökçe tarafından Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy’a Kuranı Kerim ve Türkçe meali, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersoy tarafından da “Çanakkale Yemekleri” kitabı hediye edilmesiyle ziyaret sona erdi.

Her zaman işbirliği yapmaya hazırız

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Çanakkale Şube Müdürü Alparslan Sürücü de, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Sürücü, Bankanın KOBİ’lere özel kredileri ve sunduğu avantajlar hakkında bilgi vererek, firmaların özellikle yeni pazarlara ve yeni müşterilere daha kolay ulaşmaları için özel destek birimlerinin ve kredi paketlerinin olduğunu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Ayrıca Genel Müdürlük tarafından önümüzdeki günlerde Çanakkale’de yapılacak olan “KOBİ AKADEMİ” etkinliği hakkında bilgi vererek katılım konusunda destek istedi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy, Oda olarak Bankaların, özellikle KOBİ statüsünde faaliyet küçük ve orta ölçekli işletmelerin üretimini ve satışlarını arttırmaya yönelik destek kredilerini uygun avantajlar sunmaları için kamuoyu oluşturmaya çalıştıklarını, bankaların katı tutumlarından vaz geçmeleri gerektiğini ifade etti.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Teb
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol