Doğtaş ile birlikte Türk bayrağı dalgalanıyor

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, DOĞTAŞ Mobilya’nın Biga’daki fabrikasını ziyaret ederek, çalışanlar ve yöneticiler ile bir araya geldi.

Doğtaş ile birlikte Türk bayrağı dalgalanıyor

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, DOĞTAŞ Mobilya’nın Biga’daki fabrikasını ziyaret ederek, çalışanlar ve yöneticiler ile bir araya geldi.

18 Mart 2019 Pazartesi 15:19
Doğtaş ile birlikte Türk bayrağı dalgalanıyor

24 Haziran seçimlerinde desteklerinden dolayı teşekkürlerini ifade eden Jülide İskenderoğlu, Biga’ya ve Çanakkale’ye hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını dile getirdi. İskenderoğlu yaptığı konuşmada; “Biga’da aslında AK Parti Belediyeciliği ile hizmet belediyeciliğini biz başlattık. Çok sayıda hizmetlere imza attık. Ancak bir yol kazası ile belediyeyi maalesef kaybettik. Biga bizim gönlümüzde çok ayrı bir yere sahip. Biga ve Çanakkale bizim sevdamız, Tüm ilçelerimiz köylerimiz bizim sevdamız. Siyasi görüş, parti ayrımı yapmadan Çanakkale’mizin tüm ilçe belediyelerine Grup Başkanvekilimiz Bülent TURAN ile tüm kapılarımızı açtık.  Bizden önceki milletvekillerimiz de aynı şekilde hiçbir ayrım gözetmediler. Biga’mızda alt yapı sorunu vardı. Bülent TURAN Başkanımızın katkıları ile Japon bankalarından hibe bulduk. Yağmur suları ile ilgili de hibe bulduk ve destek sağladık. Bunula ilgili bir teşekkür bile edilmedi. İnsan bir şey beklemiyor ancak bir teşekkür edilmeli. Çöp kamyonu, yıkılan pazar yeri yapılsın diye belediyeye birçok konuda destek olduk. Çünkü bu memlekete bizim bir sevdamız var. Çünkü sizlerden oy isterken sevdamız olan bu topraklara hizmetkâr olacağız dedik. Biz, bu memlekete daha iyi hizmet edebilmek için desteğinizi istiyoruz. Biga’ya kaynak bulmak, destek olmak bizim görevimizdi, size olan saygımız ve hizmet sözümüzdü. Ne yazık ki belediye Başkanı bir teşekkür bile edemedi. Şundan emin olun ki 1 Nisan günü sonuçlar açıklandığında, Bülent Erdoğan Belediye Başkanı olduğunda herkes bilsin ki hizmeti yaparsa Bülent Erdoğan yapar. Bayrağımız dalgalansın, hizmet devam etsin istiyoruz. Kapısını çaldığımızda hizmet etmek için o kapılar açılsın istiyoruz. Belediyeler bizim belediyelerimiz olsun istiyoruz. Belediye başkanlarımız sayın başkanımız değil, benim ve bizim başkanlarımız olsun istiyoruz. Sizlerin desteğini istiyoruz. İnşallah Biga bu dönem Cumhur İttifakının adayı Bülent Erdoğan ile aklanacak. Biz Bülent Erdoğan Başkanımızın ve projelerinin arkasında duracağız” dedi.

DOĞTAŞ’a çalışma ve başarılarından dolayı teşekkür eden Jülide İskenderoğlu; “DOĞTAŞ’ı yakından takip ediyoruz… Dünyanın dört bir yanında DOĞTAŞ’ı görmekten gurur duyuyoruz. Senegal’de dahi DOĞTAŞ ile birlikte Türk Bayrağı dalgalanıyorsa, bu Biga’mızın gururu. Çanakkale milletvekilleri olarak bizim gururumuz. Ülke olarak Türkiye’nin gururu. Bizi gururlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Burası 1200 değil de 20 bin çalışanı olan bir fabrika olsun ve 60 bin kişiye ekmek veren olsun inşallah. DOĞTAŞ ailesinin her zaman yanındayız. Sizlerin dua ve desteklerinizi bekliyoruz. Oylarınızdan çok sizin gönlünüze talibiz. 5 yıl boyunca Bülent ERDOĞAN kardeşimizin hem hizmet edeceğine hem de gönüllerinize gireceğine inanıyorum” diye konuştu.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol