İnce sözünü tuttu

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, CHP Çan Belediye Başkan adayı Bülent Öz’e ve Çan halkına verdiği sözü yerine getirdi.

İnce sözünü tuttu

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, CHP Çan Belediye Başkan adayı Bülent Öz’e ve Çan halkına verdiği sözü yerine getirdi.

25 Mart 2019 Pazartesi 17:12
İnce sözünü tuttu

Alana coşkulu bir giriş yapan Muharrem İnce, Çan Belediye Başkan Adayı Bülent Öz’le sahneye çıkarak vatandaşları selamladı. Çoğunluğu gençlerin doldurduğu kalabalıkta İnce, “Sözüm söz, Bülent Öz”  sloganıyla büyük alkış topladı. İnce yaptığı konuşmada; “Ben eğip bükmeyi sevmem. Siyasette omurgalı insanları çok severim. Siyasette dik duranları, beli plastikten olmayanları çok severim. Bugünkü programımı Bülent Öz için yaptım. Hiç evelemeden, gevelemeden açık açık söyleyeyim. CHP Yönetimi Bülent Öz’e yanlış yapmıştır. Çanlılardan isteğim bu yanlışı düzeltin” diyerek başladı. Sözlerine, “ Dik duran bir çocuk, doğru bildiklerini yaptı. Muharrem İnce’nin yanında durdu diye Milletvekili yapılmadı, gerekçe bu. Başarılı mıydı? 10 numara Milletvekiliydi, 10 numara” dedi.

Bu seçim beka seçimi değil zekâ seçimidir

“CHP’ye oy vermeyebilirsiniz. Dünya görüşünüz farklı olabilir. Bir sefere mahsus Bülent Öz’e oy istiyorum sizden. Ne için biliyor musunuz?” diyen İnce; “Dik duran insanları cesaretlendirmek lazım, dik duran insanların arkasında durmak lazım. Eğer dik duran insanları cesaretlendirmezsek, yarın dik duracak adam bulamayız. Geleceğe dönük dik duran insanlar istiyorsak, bugün dik duranları cesaretlendirmemiz lazım. Onun için sizden oy istemeye geldim. Bu seçim beka meka seçimi değildir geçin o işleri. Belediye Başkanı seçeceğiz biz, beka değil zekâ seçimidir bu zekâ!” şeklinde konuştu.

CHP Çan İlçe Örgütü Atilla Erbil, Muharrem İnce’ye teşekkürlerini ileterek çiçek takdiminde bulundu. İnce, aldığı çiçeği 31 Mart yerel seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan bir gence vermesiyle coşkulu kalabalık İnce’nin bu hareketini alkışladı. Muharrem İnce Çan halkına veda ederken coşkulu kalabalığa karanfil atıp, “Bülent Öz’ü size, sizleri de Allah’a emanet ediyorum. İnşallah Nisan ayı içinde Belediyeye gelip çayını içeceğim” diyerek sözünü bitirdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol