İzciler and içme töreninde

Adatepe Zeus İzci Grubu liman içerisinde and içme törenini gerçekleştirdiler.

İzciler and içme töreninde

Adatepe Zeus İzci Grubu liman içerisinde and içme törenini gerçekleştirdiler.

22 Mart 2019 Cuma 17:01
İzciler and içme töreninde

Minik öğrencinin izciliğin yıldızları olduğunu resmileştirmek için Küçükkuyu’nun liman içerisinde velilerinin de katılımıyla yıldız takma ve and içme töreni düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, yaptığı konuşmada,” İzci öğrencilerimiz siz velilerin verdiği destek sayesinde bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda ellerinden geldiği kadar başarılı olmaya çalıştılar. İzci gurubundaki çocuklarımızın 3 aylık süreci tamamlamış olmaları sebebiyle kendilerine burada yıldız takacağız, ant içecekler, böylece yavrukurt olduklarını bir nevi kanıtlamış olacaklar.” diye konuştu.

Minik izciler toplu olarak izci türesini okuduktan sonra izci öğrenci şapka ve fularlarını Türk Bayrağı bulunan masanın üstüne koyarak toplu halde izci andı içtiler. Ant içme törenini takiben Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Okul Müdürü ve Müdür Yardımcıları, öğretmenler ve izci öğrencilerin velileri tarafından İzci Ünitesinde bulunan öğrencilere sarı, yeşil ve mavi öbek ile yıldız takıldı.

Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ın da katılım gösterdiği tören de izci çocuklar tören sonrasında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol