Kaya’dan 29 Ekim mesajı

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kaya’dan 29 Ekim mesajı

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

29 Ekim 2018 Pazartesi 15:07
Kaya’dan 29 Ekim mesajı

Başkan Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi; “Milletimizin büyük bir iman ve inançla, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde emsali görülmemiş bir şekilde verdiği bağımsızlık mücadelesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 95. yıldönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Bu nedenle yüce Türk Milleti, tüm olumsuzluklara rağmen kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek koruyacak, huzur ve refah dolu yarınlara taşıyacaktır. Cumhuriyetimizin 95. yılını kutladığımız bugünlerde geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürüme azmi ve kararlılığı içindeyiz. Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesinin temelinde muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma hedefi bulunmaktadır. Türkiye bu hedefi yakalama sürecinde, ekonomik-sosyal kalkınma, halkın refahını sağlama, demokratik tutum ve davranışları her alanda hayata geçirme gayretleriyle birlikte yürütmektedir. Ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyet, Türk Milletinin ve yurdunun bölünmez bütünlüğünün teminatı olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Ziraat Odası
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol