“Lezzet ve güven bizim işimiz”

Son yıllarda bir çok şirketin personel yemeği için bulduğu en pratik çözüm olan ‘Catring’ şirketleri, bu sektördeki acil çözüm olmaya devam ediyor.

“Lezzet ve güven bizim işimiz”

Son yıllarda bir çok şirketin personel yemeği için bulduğu en pratik çözüm olan ‘Catring’ şirketleri, bu sektördeki acil çözüm olmaya devam ediyor.

26 Ocak 2019 Cumartesi 18:32
“Lezzet ve güven bizim işimiz”

Çanakkale’de bir çok firma ve şirket artık personel yemekleri için Catring şirketleri ile çalışıyor. Ancak bu konuda da güvenilir, hızlı ve tabi ki hesaplı olması gerekiyor. Işık Pansiyon Catring, işte bu özelliklerin tamamını bünyesinde barındıran ender firmalardan birisi. Birçok şirketin öğle yemeği menüsünü yapan Işık Pansiyon Catring’in başarılı işletmecisi Ayşen Işık, yıllardır öğrenci pansiyonu işletmeciliğindeki başarısını Catring şirketi ile de bir üst seviyeye taşıdıklarını dile getiriyor. 2 yıldır bu sektörde bir çok şirket ve firmaya hizmet verdiklerini dile getiren Ayşen Hanım; “Işık Kız öğrenci pansiyonu ile öğrencilerimize öğlen ve akşam yemekleri için kendi mutfağımızı kullanıyorduk. Yıllarca misafir ettiğimiz öğrencilerimizden her zaman lezzetli yemekler verdiğimizi, ayrıca tatil döneminde bile bizim yemeklerimiz aradıklarını dile getirirlerdi, bizde bu işi çok daha profesyonel boyuta taşımak için arge çalışmalarına ve araştırmalara başladık. Beklentilerimiz sonucunda ‘Işık Pansiyon Catring’ şirketini kurduk. Burada işinin uzmanı personelimiz ile büyük oranda yemek hizmetimizi,12 çeşit ile müşterilerimize sunmaya başladık. Tabi ki sadece firma, şirket, okul gibi toplu menüler dışında özel günler için düğün ve organizasyonlar da yemek hizmeti, mevlitler için pilav ve toplu yemek servisi hizmetimiz ile geniş bir yelpazede hizmet vermeye devam ediyoruz.  Günümüz koşullarında, sebze, meyve ve et fiyatlarındaki artış vatandaşlarımızın kendi evlerindeki mutfak masraflarını olumsuz etkilerken, biz çorbada tuzumuz bulunsun diye bu yıl fiyat artışı yapmayarak, geçtiğimiz yılın fiyatları ile aynı oranda ürün sunumuna devam ediyoruz. Sadece toplu yemek servisimiz dışında, tesisimizde de her an sıcak yemek bulmanız mümkün. Bazen müşterilerimizi burada ağırlıyor, onlara hizmetlerimiz hakkında bilgiler verdiğimizde oluyor. İster şirketinize, ister işyerinize, isterseniz okulunuza taze, lezzetli ve güvenilir yemek almak için bize uğramalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü Lezzet ve güven bizim işimiz” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleEsnafCatring
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol