Mektebim Okulları Haziran’da yeni binasında

Çanakkale Mektebim Okulları Genel Müdürü Aylin İmre, basın mensupları ile Büyük Truva Otel’inde bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Mektebim Okulları Haziran’da yeni binasında

Çanakkale Mektebim Okulları Genel Müdürü Aylin İmre, basın mensupları ile Büyük Truva Otel’inde bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

21 Mart 2018 Çarşamba 15:15
Mektebim Okulları Haziran’da yeni binasında

Mektebim Okulları ile ilgili bilgiler veren Çanakkale Mektebim Genel Müdürü Aylin İmre, sözlerine Çanakkaleli olduğunu belirterek başladı. Mektebim Okulları’nın Haziran ayı ortasında yeni binasında hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Aylin İmre; “Türkiye’de eğitimde devrim ve evrim yapılması gerekiyor. Bu evrim ve devrimi yakalayan tek ve ilkokul Mektebim oldu. Biz anaokulundan başlayarak anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitemizi de açacağız. Üniversiteye kadar giden bir insan modeli yaratacağız. Kardeşçe yaşamayı bilen, düşünebilen, düşündüğünü üretebilen, en az iki dili iyi kullanıp, konuşabilen ve her şeyden önemlisi bu dünya üzerinde kardeşçe, sevgi ile yaşayabilecek yeni nesil insanlarımızı yetiştirmek üzere bu yola çıktık. Biz yorulmamak üzere ve geri dönmemek üzere yola çıktık. Bursa yolu üzerinde, Tüvtürk’ün hemen arkasında başlayan inşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Haziran ayı ortasında oraya yerleşmiş olacağız. 22,5 dönüm arazi üzerinde kurulan inşaatımızın eğitim ve öğretimle ilgili olan bölümlerinin yanında, aynı zamanda az önce bahsettiğim gibi sevgi dolu, barış dolu insan modelini yaratacağımız, hayvanat bahçeleri, tenis kortları, yüzme havuzları, voleybol, basketbol aklınıza gelebilen spor ile ilgili her türlü tesisin bulunduğu harika bir yaşam alanı inşa ediliyor. Okul demekten öteye, ben projeyi gördüğümde, işte Çanakkale’de, benim topraklarımda 34 yıl sonra döndüğüm yerde ekol oluşturacak bir yaşam alanı oluşturmak üzere buraya dönmüş olmanın çok büyük guru ve onurunu yaşıyorum. Emeği geçenlere gerçekten çok teşekkür ederim. Önümüzdeki Salı günü gerçekleştireceğimiz lansmanımız da çok daha detaylı bilgiler bulabileceksiniz.” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleMektebim
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol