Miller Holding’den spora ve sporcuya destek

Miller, “Baja Troıa Turkey” Rallisi’nde Çanakkaleli sporculara destek verdi.

Miller Holding’den spora ve sporcuya destek

Miller, “Baja Troıa Turkey” Rallisi’nde Çanakkaleli sporculara destek verdi.

29 Ekim 2017 Pazar 13:46
Miller Holding’den spora ve sporcuya destek

Miller Holding, 26-29 Ekim tarihlerinde, Türkiye’de ilk kez düzenlenen “Baja Troia Turkey” Rallisi’nde, Çanakkaleli sporcuların sponsorluğunu üstlenerek, Çanakkale’nin dünyaya tanıtımına ve spora verdiği desteği bir kez daha gösterdi. Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, “Dünyanın en büyük doğa sporu organizasyonlarından Baja Troia Ralli yarışlarının, Cumhuriyetimizin 94’üncü yıl dönümünde düzenlenmesi çok anlamlı. Miller Holding olarak, bu ruhu yaşayan Çanakkaleli sporcularımızı sporun her alanında desteklemekten gurur duyuyoruz” dedi. Rus akaryakıt devi Lukoil’in Türkiye’de perakendedeki en büyük bayisi olan Miller Enerji’yi bünyesinde barındıran Miller Holding, akaryakıt alanındaki başarılarının yanı sıra spora ve sporculara destek vermeye de devam ediyor. Miller Holding uluslararası doğa sporları tutkunlarının her yıl büyük bir merakla takip ettiği ve bu yıl tarihinde ilk kez Türkiye’de düzenlenen Baja Troai Ralli yarışlarında Çanakkaleli sporcuların yanında yer aldı. Miller Holding; Miller Premium Cars ve Miller Enerji markaları ile 4x4 kategorisinde yarışan Caner Algönül’e ve motosiklet kategorisinde yarışan Harun Sığırlı’ ya sponsor oldu.

Yabancı sporcular, Çanakkale’ye hayran kaldı

“Baja Troia – Turkey” ismiyle, 4 gün süreyle Çanakkale’de düzenlenen yarışa, Türkiye’nin yanı sıra, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Azerbaycan, Romanya, İsrail ve KKTC’den sporcular katıldı. Çanakkale-Saroz Körfezi-Truva rotasında gerçekleşen yarışlar, ekiplerin birincilik mücadelelerinin yanı sıra, Gelibolu’nun tarihi dokusu ve Çanakkale’nin yemyeşil ormanlarındaki keşif heyecanı ile de nefes kesici geçti. Sıralama turları, perşembe gecesi, trafiğe kapatılarak, özel olarak ışıklandırılmış şehir merkezinde yapılırken, diğer günlerdeki yarışlar yaklaşık 500 km uzunluğundaki etaplarda gerçekleşti. Yaklaşık 800 km’nin koşulduğu ve büyük ilgi gören yarışmaların ardından uluslararası sporcuların en önemli sohbet konusunu, centilmenlik içinde geçen yarışmanın heyecanı ve Çanakkale’nin doğal güzellikleri arasında yeni kazanılmış dostluklar oluşturdu.

Mildon; “Sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz”

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, spora verilen desteğin, Türkiye’nin geleceğine verilen destek olduğunu belirterek, “Miller Holding’in ve ailemizin Gelibolu’daki tarihi Cumhuriyetimiz ile yaşıt. Bu nedenle de Baja Troia Turkey gibi doğa sporlarında çok önemli bir uluslararası yarışın, Türkiye’de ilk kez düzenlenmesi ve bu nefes kesici mücadele için Cumhuriyet Bayramı’nda, İstiklal Savaşımızın ruhunu taşıyan Çanakkale’nin seçilmesini çok anlamlı buluyoruz. Çanakkale, engin denizi, doğallığını kaybetmemiş adaları ve yemyeşil ormanlarıyla henüz dünyanın tam olarak keşfetmediği bir güzelliğe sahip. Bu sene yarım asrı devirerek, 50’nci yaşını kutlayan Miller Holding olarak, Çanakkale’nin en köklü şirketi olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Bu anlamda, sanat ve kültür hayatına olduğu kadar spora ve sporcuya da destek vermekten büyük gurur yaşıyoruz. Daha önce sörf ve satranç sporlarına verdiğimiz sponsorluk desteğini, Baja Troia Turkey’de Türkiye’yi temsil eden Çanakkaleli sporcularımız için de sunmak bizi ayrıca gururlandırdı. Türkiye’ye birçok değer kazandıran Çanakkale’nin sporda da her geçen gün güçleneceğine, gelecekte büyük sporcular yetiştireceğine inanıyoruz. Miller Holding olarak, sporu ve sporcuyu desteklemeye devam edeceğiz.”

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol