ÇA­Sİ­AD Yö­ne­ti­min­den bir di­zi zi­ya­ret 

ÇA­Sİ­AD Baş­ka­nı Se­mih Ba­şa­ran, Baş­kan Yar­dım­cı­sı Se­mih Top­rak, Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri; Or­kun Yal­man, Mus­ta­fa K.Er­tuğ­rul, Fah­ri Ka­ra­pı­nar, A.­Bu­rak Kunt ve Öz­ge Aret­lik bir ta­kım zi­ya­ret­ler­de bu­lun­du­lar.

 ÇA­Sİ­AD Yö­ne­ti­min­den bir di­zi zi­ya­ret 

ÇA­Sİ­AD Baş­ka­nı Se­mih Ba­şa­ran, Baş­kan Yar­dım­cı­sı Se­mih Top­rak, Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri; Or­kun Yal­man, Mus­ta­fa K.Er­tuğ­rul, Fah­ri Ka­ra­pı­nar, A.­Bu­rak Kunt ve Öz­ge Aret­lik bir ta­kım zi­ya­ret­ler­de bu­lun­du­lar.

25 Temmuz 2019 Perşembe 16:05
 ÇA­Sİ­AD Yö­ne­ti­min­den bir di­zi zi­ya­ret 

­­

­­ÇA­Sİ­AD Baş­ka­nı Se­mih Ba­şa­ran ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri ilk ola­rak Bi­ga Be­le­di­ye Baş­ka­nı Bü­lent Er­do­ğan­'ı zi­ya­ret et­ti­ler. Baş­kan­lık ma­ka­mın­da ger­çek­le­şen zi­ya­ret­te Bi­ga Be­le­di­ye Baş­ka­nı Bü­lent Er­do­ğan; "Ça­nak­ka­le bi­zim için çok önem­li. Hiç bir gün­dem mad­de­si ol­ma­sa bi­le iş dün­ya­sı bir ara­ya ge­lip ko­or­di­nas­yon içe­ri­sin­de ol­ma­lı. Üni­ver­si­te ve İş Dün­ya­sı ile otu­rup ge­le­ce­ği plan­la­ma­mız la­zım" di­ye­rek pro­je­le­rin­den ve ça­lış­ma­la­rın­dan bah­set­ti. ÇA­Sİ­AD Baş­ka­nı Se­mih Ba­şa­ran ise; "Ça­nak­ka­le ta­ri­hi alan­la­rı, do­ğal ve zen­gin bit­ki ör­tü­sü, eş­siz do­ğal gü­zel­lik­le­ri­ne rağ­men hak et­ti­ğin­den da­ha az keş­fe­dil­miş bir şe­hir. An­cak Ça­nak­ka­le önü­müz­de­ki dö­nem­de da­ha çok ko­nu­şu­la­cak bir yer ha­li­ne ge­li­yor. Özel­lik­le Bi­ga çev­re­si­nin ül­ke­nin ye­ni sa­na­yi böl­ge­si ola­ca­ğı bek­len­ti­si ha­kim. Bu kap­sam­da şeh­ri­mi­zi gü­zel­leş­tir­mek, da­ha ya­şa­nı­lır kıl­mak, doğ­ru adım­lar ata­rak ken­di­mi­ze ve şeh­ri­mi­ze kat­kı sağ­la­mak için bu şeh­rin pay­daş­la­rı ola­rak or­tak nok­ta­da bu­lu­şa­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­ruz" di­ye ko­nuş­tu. Baş­kan Ba­şa­ran, Bi­ga Be­le­di­ye Baş­ka­nı Bü­lent Er­do­ğan­'a ha­yır­lı ol­sun di­lek­le­ri­ni sun­du ve ba­şa­rı­lar di­le­di. 

­Bi­ga zi­ya­re­ti kap­sa­mın­da, Ça­vuş­köy­lü Mo­bil­ya sa­hi­bi ve ÇA­Sİ­AD Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­si Fah­ri Ka­ra­pı­nar ÇA­Sİ­AD Baş­ka­nı Se­mih Ba­şa­ran ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu­nu Bi­ga'­da­ki iş ye­rin­de ağır­la­dı. Ma­ğa­za­yı gez­di­re­rek mo­bil­ya sek­tö­rü ve ürün­ler hak­kın­da bil­gi­ler ver­di. ÇA­Sİ­AD Yö­ne­tim Ku­ru­lu ar­dın­dan Er­cem Mo­bil­ya Sa­hi­bi ve ÇA­Sİ­AD Üye­si Cem Dur­gun­'u Çan'­da­ki fab­ri­ka­sın­da zi­ya­ret et­ti. ÇA­Sİ­AD Üye­si Cem Dur­gun mi­sa­fir­le­ri­ne fab­ri­ka­yı gez­di­re­rek, bil­gi­ler ver­di. ÇA­Sİ­AD Yö­ne­tim Ku­ru­lu fab­ri­ka­nın üre­tim sis­te­mi­ni ve ürün­le­ri in­ce­le­di. Mo­bil­ya­la­rın üre­tim aşa­ma­sın­da sa­de­ce ka­dın­la­rın ça­lış­tı­ğı­nı gö­ren ÇA­Sİ­AD Baş­ka­nı Se­mih Ba­şa­ran, fab­ri­ka­nın üre­tim hat­la­rın­da Çan böl­ge­sin­de bu­lu­nan ka­dın­la­ra is­tih­dam ya­ra­ta­rak ai­le eko­no­mi­si­ne kat­kı­da bu­lun­ma­la­rı­nı sağ­la­yan ÇA­Sİ­AD Üye­si Cem Dur­gun­'a te­şek­kür et­ti. ÇA­Sİ­AD Baş­ka­nı Se­mih Ba­şa­ran ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu sı­ra­sıy­la Çan Be­le­di­ye Baş­ka­nı Bü­lent Öz­'ü ve Bay­ra­miç Be­le­di­ye Baş­ka­nı Mert Uy­gun­'u ma­kam­la­rın­da zi­ya­ret et­ti. Ça­nak­ka­le ve ül­ke eko­no­mi­si­ne iliş­kin sı­cak bir soh­be­tin ya­şan­dı­ğı zi­ya­ret­ler­de, der­nek ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da bil­gi ve­ren Baş­kan Se­mih Ba­şa­ran ge­le­cek dö­nem­ler­de ya­pı­la­bi­le­cek or­tak ça­lış­ma­lar üze­ri­ne de is­ti­şa­re­ler­de bu­lun­du. Kar­şı­lık­lı fi­kir alış­ve­ri­şi şek­lin­de de­vam eden zi­ya­ret­te ÇA­Sİ­AD Baş­kan Se­mih Ba­şa­ran, Çan ve Bay­ra­miç Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı­na ha­yır­lı ol­sun di­ye­rek, ça­lış­ma­la­rın­da ba­şa­rı­lar di­le­di.


Çanakkale Hedef Gazetesi

Son Güncelleme: 26.07.2019 12:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol