Okullara spor malzeme desteği

Çanakkale Gençlik Merkezi’nde düzenlenen okullara spor malzeme dağıtım töreni AK Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, siyasiler ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Okullara spor malzeme desteği

Çanakkale Gençlik Merkezi’nde düzenlenen okullara spor malzeme dağıtım töreni AK Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, siyasiler ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

05 Ocak 2019 Cumartesi 16:36
Okullara spor malzeme desteği

Spor malzeme dağıtım töreninde bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan; “Milletvekilimizle beraber Ankara’daki bütçe görüşmeleri biter bitmez ilk iş olarak Çanakkale’ye gelip geceleri hastaneleri gezdik. Lâpseki’ de doğalgaz açılışı, Şevketiye köyümüzde Sağlık Ocağı açılışı, Ezine’mizde okul açılışının ardından Çanakkale merkezinde öğretmenlerimiz için en şık yerde öğretmen evi açılışı gibi birçok etkinlikler yaptık. Bir anlamda yorgunluğumuzu atmak için gençlerimizle beraberiz. Bir insan hangi göreve gelirse gelsin, hangi makama gelirse gelsin, valisi, makamı, vekili, işadamı, öğretmeni ne olursa olsun sporla, sanatla ilişkisinin devam etmesi lazım. Bir anlamda spor koruyucu hekimlik anlamına gelir. Yoksa ben avukatım. Sürekli avukatlık yap, duruşmalar, davalar, kavgalar insanları hayattan koparıp götürüyor ama spor gibi, sanat gibi hayata değere katan işlerimiz olursa, hem ruhumuzda hem fiziğimizde çok kıymetli işler yapma imkanı buluruz” dedi.

Spora çok fazla yatırım yaptık

“Çanakkale’de spor adına çok fazla yatırım yaptık” diyen Turan; “Son dönemde fark ediyorsunuzdur. Çanakkale’mizde gençlerimize ilçe ilçe olmayı bıraktım, köy köy spor alanında yatırım yapmaya çalışıyoruz. Çok sayıda köyümüze futbol, voleybol sahaları yaptık. Çanakkale Merkez’de hepinizin bildiği Güzelyalı’da gençlik kampı inşaatı devam ediyor. Bir Türkiye projesi. En iyi spor imkânlarının olacağı, 6-7 ana branşda farklı hizmetlerinin olacağı, oteli, havuzu, spor salonu farklı bir kampı Türkiye’ye kazandıracağız. Yine Çanakkale Merkez’de 18 Mart Stadımızın altyapısını yeniledik. Lâpseki’mizde, Gelibolu’muzda birçok yatırımımız oldu. Ezine Bayramiç’e yeni statlar yaptık. Bayramiç’e yüzme havuzu yaptık. Birçok yerde gençlerimizle sporu buluşturmak için adımlar attık. İnsanın yaptığı işin karşılığını görmesi kadar keyifli bir iş olmaz” şeklinde konuştu.

Gençlere müjdeyi verdi

Turan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Çanakkale Türkiye’de en fazla sporcunun olduğu beşinci il. Tarım da turizm de markayız. İstiyoruz ki sporda da marka olalım. Nasıl ki uluslararası müsabakalarda Türkiye’nin ve özellikle Çanakkale’nin adını tüm dünyaya duyuran gençlerimiz var, bu artarak devam etsin istiyoruz. Her kürsüye çıktığımızda bir müjdemiz olur. Gençlerimizin beklediği bu spor sahası yanında bir soyunma odası ihtiyacı var. Müjdemizi veriyoruz haftaya başlayıp, bu alanın kullanılması için gençlerimize imkân veriyoruz.” Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından okullara malzemeleri dağıtıldı.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol