Övün; “Ben değil Biz demek için oylarınıza talibim”

Yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eceabat İlçe Başkanlığı tarafından iki yeni seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Övün; “Ben değil Biz demek için oylarınıza talibim”

Yerel seçimler öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eceabat İlçe Başkanlığı tarafından iki yeni seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

08 Şubat 2019 Cuma 16:52
Övün; “Ben değil Biz demek için oylarınıza talibim”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, CHP Milletvekili Özgür Ceylan, CHP YDK Üyesi Serdar Soydan, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, İlçe Başkanları, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkanları,  Belediye Başkan adayları, çok sayıda partili ve Eceabatlıların da yoğun bir katılım gösterdiği açılışta konuşma yapan CHP Eceabat Belediye Başkan Adayı Metin Övün; “Barışın kenti olarak anılan Çanakkale’nin barış, huzur ve bereketle anılan ilçesi olacağız. CHP’nin Sosyal Belediyecilik yönetim anlayışını, Eceabat’ımıza kazandıracağız. Eceabat’ımıza baharı birlikte getireceğiz.” dedi. CHP İlçe Başkanı Gürol Aldıkaçtı’nın ilçe örgütü adına katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasının ardından söz alan Eceabat damadı Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan da Eceabat’a 31 Mart’ta baharın geleceğini vurguladı.

Gökhan: “Çanakkale+Eceabat olarak düşüneceğiz”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, Eceabat’a komşu ilçe olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Gökhan; “Seçim sonrasında da Eceabat’ın büyümesi ve gelişmesi için mücadele edeceğiz. Çanakkale + Eceabat olarak düşünüp ona göre her iki ilçenin de esenliği için birlikte çalışacağız. Hepinizin yolu açık olsun.” diye konuştu.

Güneşhan: “Eceabat sosyal belediyeciliği hak ediyor”

Eceabat’ın kötü gidişine hep birlikte dur diyeceklerini vurgulayan CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan da CHP’li belediyeleri örnek göstererek, Eceabat’ın da sosyal belediyeciliği hak ettiğini kaydetti. Güneşhan, “Eceabat, 25 yıl sonra Sosyal Demokrat Metin Övün’ü belediye başkanı olarak görmek istiyor” dedi.

Erkek: “Metin ile zaten övünüyoruz”

CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek; “Belediyecilik, o kentin, o beldenin, o ilçenin insanlarına huzur vermektir. Belediyecilik, kendisine oy versin-vermesin kimseyi ötekileştirmemektir. Belediyecilik, harcadığın her kuruşun hesabını vermektir. Metin de bu bilinçle hareket ederek, önümüzdeki dönem Eceabat’a hizmet edecek. Metin ile zaten övünüyoruz. Eceabat halkının takdiri ve teveccühü ile bu görevi üstleneceğine inanıyorum. İl genel meclisi ve belediye meclisi üyelerimizle birlikte kendisine içten başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Övün: “Apaydın’ın bıraktığı bayrağı teslim alacağım”

“Beni bu onurlu Belediye Başkan Adaylığına layık gören tüm Cumhuriyet Halk Partililere, örgütümüze ve adaylığımın açıklanmasından bu yana büyük bir samimiyetle adaylığımı destekleyen Eceabatlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasına başlayan CHP Eceabat Belediye Başkan Adayı Metin Övün; Eceabat halkının göreve layık görmesiyle Eceabat’ın efsane başkanlarından Cahit Apaydın’ın bıraktığı bayrağı teslim alacağını kaydetti. Ebediyete intikal etmiş belediye başkanlarını rahmetle anarak onlar gibi kalıcı hizmetler yapacağını vurgulayan Övün; “Martın sonunda Eceabat’ımıza baharı biz getireceğiz. Birlikte getireceğiz. Bu seçim; çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğiyle, huzur arayan yaşlılarımızın yarınlarını ilgilendiren bir seçim olacak. Bu seçim; Esnafımızın, çiftçimizin, balıkçımızın geleceği ile ilgili bir seçim olacak. Biliyorum ki; bu seçim nasıl bir ilçe olmak istediğimizle ilgili karar vereceğiniz bir seçim olacak. Eceabat’ımızın geleceği için değişim zamanının geldiğini ben de herkes gibi görüyorum. Eceabat için yeni bir sayfa açmanın zamanının geldiğini, bu değişimi sizlerin de istediğinizi biliyorum. Eceabat’ın; herkesi kucaklayan, kimseyi küçümsemeyen, şeffaf, hesap verebilir bir belediyeye ihtiyacı var. Eceabat’ın insan odaklı bir yönetime, hoşgörüye, barışmaya, kucaklaşmaya ihtiyacı var.

“Söz veriyorum, Eceabat’ımıza barışı, huzuru getireceğim”

Kısa bir sezonda değil, tüm yıl kazanç sağlayabileceğiniz projelerle sizlere hizmet edeceğim. “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM” Odasına gitmekten çekinmeyeceğiniz, her zaman her yerde derdinizi anlatabileceğiniz, oğlunuz, kardeşiniz, arkadaşınız, ağabeyiniz olarak sizi dinleyecek, sorunlarınıza çözüm olacak bir belediye başkanınız olacağım. Ben sizden biriyim, esnafım, çiftçiyim balıkçıyım hiç kimseden üstün değilim. Tüm enerjimi sizlere hizmet için sarf edeceğim. Şimdi ve sonrasında, Eceabat’ımıza ve Eceabatlılara, nasıl daha güzel ve kaliteli bir yaşam alanı oluşturabileceğimizi, kasabamız nasıl geliştireceğimizi planlıyor ve bunun için inanarak ve tüm gücümle çalışıyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi, bu ülkenin temel taşıdır. Kenetlenmek, saflarımızı sımsıkı tutarak bu seçimlere girmek zorundayız. Ben sadece partililerimin, yakınlarımın değil, herkesin belediye başkanı olmaya söz veriyorum. 31 Mart’ta; Eceabat’ın yıllardır gelişemeyen, gelişmesine engel olunan makûs talihini değiştireceğimize, tertemiz bir sayfa açarak yenilenmesine, gelişmesine imza atacağız. Barışın kenti olarak anılan Çanakkale İli’nin, barış huzur ve bereketle anılan ilçesi olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sosyal Belediyecilikteki yönetim anlayışını, Eceabat’ımıza kazandıracağız, herkese hakça ve adaletle hizmetin nasıl yapıldığını göstereceğiz. Martın Sonunda Eceabat’ımıza baharı biz getireceğiz. Birlikte getireceğiz. ‘BEN’ YOK; ‘BİZ’ VAR! ‘Ben değil Biz demek için’ oylarınıza talibim” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleChpEceabat
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol