Öz; “Vatandaşımızın yanındayız”

CHP Çanakkale Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bülent Öz, Gelibolulu hemşehrilerini yalnız bırakmadı.

Öz; “Vatandaşımızın yanındayız”

CHP Çanakkale Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bülent Öz, Gelibolulu hemşehrilerini yalnız bırakmadı.

01 Nisan 2018 Pazar 13:08
Öz; “Vatandaşımızın yanındayız”

CHP Çanakkale Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bülent Öz, TBMM Başkanlık Divanı nöbetinin hemen ardından Çanakkale’ye geldi ve TBMM’deki 18 Mart Çanakkale Zaferi için hazırlanan tiyatro gösteriminde kadın sanatçıların sahneye çıkmasının engellenmesine yönelik tüm CHP Kadın Kolları tarafından Türkiye'de ve Gelibolu’da eş zamanlı gerçekleştirilen basın açıklamasına katıldı. Tiyatro provalarının ve gösterimin sahnelendiği anın fotoğraflarını gösteren CHP’li Bülent Öz; “Her zaman olduğu gibi örgütlerimizin emrinde vatandaşımızın yanındayız ve sadece seçimden seçime değil her zaman ziyaretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Esnaf ile buluştu

CHP İlçe Örgütü ile birlikte Gelibolu Pazarını ziyaret ederek pazar esnafına hayırlı işler dileyen ve vatandaşlarla bir bir ilgilenen CHP’li Bülent Öz; “Pazardaki ürünlerin pahalılığı üretim girdi maliyetlerinin fazlalığından kaynaklanıyor. Çünkü Mazot ve gübre 15 yılda %400 den fazla arttı. Bu artış ürünün pazardaki fiyatlarına yansıyor halkımızın alım gücünü düşürmektedir. Ülkemizde bizi biz yapan değerler çalışıyor ve emek veriyor. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman vatandaşımızın yararına olan politikalar üretiyor ve ithalat yerine önce yerli çiftçimizin desteklenmesi için mücadele ediyoruz. Çünkü İthal ile yerli çiftçimiz ile rekabet etmek ülke politikası olamaz. CHP olarak esnafımızın ve vatandaşımızın yanında oluyoruz, ürün fiyatlarının düşmesi için tüm çabamızı gösteriyoruz” diye konuştu.

“CHP, vatandaşlarımızın taleplerine göre hareket ediyor”

Öz sözlerini şu şekilde sürdürdü; “AKP'nin ben bilirim politikası Ülkemizin geleceğine zarar veriyor ama CHP olarak ilçe ile, köy köy geziyoruz ve politikalarımızı vatandaşlarımızın taleplerine göre belirliyoruz. CHP İktidarında kazanan bir kişi değil vatandaşımızın tümü olacak.” CHP Gelibolu İlçe Örgütüyle birlikte Gelibolu Ocaklı ve Yeniköy’e giderek hemşehrileriyle hasret gideren ve evi yanan Mehmet Çiçek’i ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerini ileten Öz, CHP Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya ve İlçe Örgütüyle birlikte Bayırköy ve Sütlüce de ziyaretler gerçekleştirdi ve hemşehrileriyle sohbet etti. Öz; “Köylü milletin efendisidir ve köylümüzün kazancını harcaması ekonomimizin gülen yüzüdür gerçeği yanlış tarım politikaları nedeniyle ne yazık ki unutuldu. Çiftçimizin kazancını azalıyor ve ülkemizdeki ekonomik zorlukların da temelini oluşturuyor. Tarımsal desteklemeler ilan edildiği gibi çiftçimize destek olmuyor. Çünkü verilen desteklemelerden kat ve kat fazlası üretim girdi maliyetleri artışıyla çiftçimizin cebinden çıkıyor. CHP iktidarında ekonomimizin düzelmesi için atılacak ilk adım çiftçimizin tekrar milletimizin efendisi olmasını sağlayacak, üretim girdi maliyetlerinin düşürülmesi olacak. Bu sayede verilecek destekleme çiftçimize maliyet değil ekonomik katkı olacaktır.” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
çanakkaleChpEsnaf
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol