Özen; “Görevimizin başındayız”

Sağlık Sen Çanakkale Şube Başkanı Suat Özen, Çanakkale İş Mahkemesi’nin sendika ve yönetim kurulu üyeleri için vermiş olduğu kararın, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi tarafından ortadan kaldırıldığını söyledi.

Özen; “Görevimizin başındayız”

Sağlık Sen Çanakkale Şube Başkanı Suat Özen, Çanakkale İş Mahkemesi’nin sendika ve yönetim kurulu üyeleri için vermiş olduğu kararın, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi tarafından ortadan kaldırıldığını söyledi.

09 Mart 2018 Cuma 13:18
Özen; “Görevimizin başındayız”

Konu ile ilgili kamuoyu açıklaması yapan Sağlık Sen Çanakkale Şube Başkanı Suat Özen, yönetim kurulundaki ekibiyle birlikte görevinin başında olduğunu belirterek, bu görevi sendikanın sahip olduğu değerler çerçevesinde ve layıkıyla bu zamana kadar yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini ifade etti. Özen; “Çanakkale İş Mahkemesi’nin 2016/445 Esas sayılı dosyasından 03.11.2017 tarihinde verilen kararında, delege seçimlerinin iptaline ve sendikamıza kayyım tayinine karar verilmişti. Öncelikle, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 9. Hukuk Dairesi’nin 2018/453 Esas- 2018/337 Karar sayılı kararı ile yerel mahkemenin bu kararının ortadan kaldırılmasına ve davanın reddine karar verilmiş olduğunu belirtmek isteriz. Yani ben ve yönetim kurulundaki ekibim ilk günkü hevesimizle görevimizin başındayız, bu görevi sendikamızın sahip olduğu değerler çerçevesinde ve layıkıyla bu zamana kadar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bölge Adliye Mahkemesi’nin bu kararı ile deyim yerindeyse yalancının mumunun yatsıya kadar yandığını bir defa daha gördük. Sağlık Sen hem ülkemiz genelinde hem de ilimizde güçlü bir sendika olması sebebiyle bu karar yerel basında oldukça yer aldı. Basın özgürlüğüne saygımız tabi ki vardır, ancak bu haberlerde gerçekten uzak ve deyim yerindeyse iftira teşkil eden iddiaların da yer aldığını üzülerek gördük. Şunu özellikle belirtmek isteriz ki, ne sendikamızda ne de yasal ve adaletli bir seçimle göreve gelen yönetimimizde mesnetsiz davada iddia edildiği gibi eylem ve davranışlara yer yoktur, hiçbir zamanda olmayacaktır. Bu tür yalan yanlış iddialar ile bir yere gelmeye çalışan koltuk sevdalılarına da sendikamızda yer yoktur.  Seçimin her yönüyle adil olduğu Üst Derece Bölge Adliye Mahkemesi’nin bu kararıyla da ortaya konulmuştur. Bu sebeple sendikamıza mensup kişilerin asla tenezzül etmeyecekleri gerçekten uzak bu iddialara, kriz ortamı yaratmak ve bundan çıkar sağlamak isteyen bu kişilere itibar edilmemesini,  her yönden adil olan seçimle geldiğimiz görevimizin başında olduğumuzu tekrar belirtmek isterim. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan başta üyelerimiz olmak üzere, Sayın Genel Başkanımız Metin MEMİŞ  ve Yardımcılarına, Çanakkale Sağlık sen teşkilatımıza, Adaletin yerini bulmasında emeği geçen Genel Merkezimiz ve şubemiz avukatlarına da teşekkür ederiz” dedi.

Çanakkale Hedef Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Sağlıkşen
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol